BASKETBALL CH. LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Ανεβασμένο το επίπεδο, θέλουμε το βήμα παραπάνω"

Παπαθεοδώρου: "Ανεβασμένο το επίπεδο, θέλουμε το βήμα παραπάνω"
EUROKINISSI

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την κλήρωση του Basketball Champions League και τις φιλοδοξίες του "δικεφάλου" στη διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει φτιάξει το ρόστερ του για τη νέα χρονιά, ωστόσο έχει από τώρα υψηλές βλέψεις για το 3ο Basketball Champions League. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πληροφορήθηκε την χθεσινή κλήρωση των ομίλων από το Λας Βέγκας, όπου βρίσκεται μαζί με τον Νίκο Σταυρόπουλο για το Summer League, κάνοντας εν συνεχεία και την πρώτη εκτίμησή του στο σάιτ της "μελανόλευκης" ΚΑΕ.

" Για να αξιολογήσουμε τον όμιλό μας, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν δύο δεδομένα. Πρώτα από όλα θα πρέπει να σχηματίσουμε το ρόστερ μας και στη συνέχεια θα πρέπει να ολοκληρωθεί και ο όμιλος. Αυτή την στιγμή υπάρχουν έξι ομάδες και υπολείπονται άλλες δύο, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν την ποιότητα του ομίλου. Έτσι, η στελέχωση της ομάδας και η ολοκλήρωση του ομίλου θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και τις προσδοκίες που θα υπάρχουν από την πλευρά μας. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι μια πάρα πολύ ισχυρή και δύσκολη διαδικασία. Υπάρχουν ομάδες όπως η Βενέτσια και η Τενερίφη, οι οποίες έχουν μια πολύ καλή παράδοση στα δύο πρώτα χρόνια του Basketball Champions League", τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια ο Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στο επίπεδο της διοργάνωσης, υπογραμμίζοντας ότι " είναι πολύ ανεβασμένο σε σχέση με πέρυσι. Αυτό το γεγονός μπορεί να μεγαλώνει τον ανταγωνισμό, αλλά για εμάς είναι πιο ευχάριστο να παίζουμε με ομάδες υψηλού επιπέδου. Είναι κάτι που μας βοηθάει για να εξελιχθούμε σαν ομάδα". Τέλος, ο προπονητής του "δικεφάλου" τόνισε: " Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς θα ολοκληρώσουμε το ρόστερ. Είναι πολύ καλό να κάνουμε όνειρα και να έχουμε φιλοδοξίες, αλλά για να μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε θα πρέπει να στελεχώσουμε και ιδανικά το ρόστερ, καθώς όπως είπα και πριν ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και το επίπεδο ανεβαίνει. Θα πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ