BASKETBALL CH. LEAGUE

ΠΑΟΚ: "Εμπειρία ζωής οι αγώνες με την Παρτιζάν"

ΠΑΟΚ: "Εμπειρία ζωής οι αγώνες με την Παρτιζάν"

Ο ΠΑΟΚ ευχαρίστησε σε... τρεις γλώσσες την Παρτιζάν και τους φιλάθλους της για τα όσα έζησαν στο Βελιγράδι στον επαναληπτικό αγώνα των Playoffs του Basketball Champions League.

Ως " εμπειρία ζωής" χαρακτήρισε ο ΠΑΟΚ τις δύο αναμετρήσεις με την Παρτιζάν στο πλαίσιο των Playoffs του Basketball Champions League. Ο "δικέφαλος" εξέδωσε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση (γραμμένη στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα σέρβικα), μέσω της οποίας ευχαρίστησε τη σερβική ομάδα για τη φιλοξενία και φυσικά τους οπαδούς της Παρτιζάν για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

" Οι αγώνες με την Παρτιζάν ήταν μία εμπειρία ζωής για όλους εμάς που ζήσαμε από κοντά αυτά τα δύο παιχνίδια. Ευχαριστούμε την Παρτιζάν για την φιλοξενία στο Βελιγράδι, τους φιλάθλους για την θερμή υποδοχή στο γήπεδο και την εξαίρετη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια. The games against Partizan were a life time experience for all those that got to watch both games up close. We thank Partizan for the hospitality , the great atmosphere and the warm welcome and wish our brothers all the best. Utakmice sa Partizanom su bile prelepo iskustvo za sve koji su prisustvovali. Veliko hvala Partizanu na gostoprimstvu, na sjajnoj atmosferi i nasoj braci zelimo sve najbolje u buducnosti".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ