BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στο Champions League της FIBA

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÔÅÍÅÑÉÖÇ
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÔÅÍÅÑÉÖÇ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την συμμετοχή του στο Champions League της FIBA της νέας σεζόν, καθώς κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα. Η ΑΕΚ έχει εκφράσει δυσαρέσκεια, ενώ ο Άρης πιθανότατα θα παραμείνει στην διοργάνωση.

Την συμμετοχή του στο Basketball Champions League και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2017-18), εξασφάλισε (με την κατάκτηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα) ο ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα την επιβεβαίωσε καταθέτοντας τα απαραίτητα έγγραφα στη διοργανώτρια αρχή.

Η διοργάνωση, στην πρώτη σεζόν της οποίας ο ΠΑΟΚ έφτασε ως τους «16», κερδίζοντας μάλιστα και την κάτοχο του τίτλου Iberostar Tenerife, θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά με ορισμένες αλλαγές, όπως η μείωση των ομάδων (στον αρχικό αριθμό των 32), η αύξηση των χρημάτων που θα δοθούν στον τελικό νικητή, ενώ με επίσημη ανακοίνωση του BCL, έγιναν γνωστές και οι ημερομηνίες διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Όσον αφορά τις προθέσεις της ΑΕΚ και του Άρη με το Champions League δεν είναι ξεκάθαρες. Η ΑΕΚ είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την αντιμετώπιση της διαιτησίας μετά τον αποκλεισμό από τη Μονακό, αφήνοντας να εννοηθεί πως του χρόνου μπορεί να μετακομίσει στο EuroCup. Όσον αφορά την ομάδα του Άρη, το πιθανότερο είναι πως θα βρίσκεται στο BCL και στη νέα σεζόν, αφού ο Νικόλαος Λάσκαρης έχει σημαντική θέση στη διοργάνωση.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ