BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο Μαρκόπουλος εκθείασε τον Σάιμπερτ που έπαιξε έχοντας πένθος

Ο Μαρκόπουλος εκθείασε τον Σάιμπερτ που έπαιξε έχοντας πένθος

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εκθείασε την απόδοση του Τζόρνταν Σάιμπερτ (22π), τονίζοντας πως ο παίκτης του έκανε υπέρβαση, αγωνιζόμενος έχοντας πένθος.

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ ήταν ο MVP της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Ρόζα Ράντομ, στην οποία οι Θεσσαλονικείς πήραν την νίκη με σκορ 85-66. Ο Αμερικανός φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση έχοντας 22 πόντους, ξεκινώντας το ματς με 4/4 τρίποντα.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, εκθείασε την απόδοση του Τζόρνταν Σάιμπερτ, επισημαίνοντας πως ο παίκτης του έκανε υπέρβαση, αγωνιζόμενος έχοντας πένθος. Λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο Αμερικανός φόργουορντ πληροφορήθηκε τον θάνατο της αγαπημένος του θείας (αδερφής της μητέρας του) με την οποία ήταν ιδιαίτερα "δεμένος", καθώς εκείνη τον μεγάλωσε. Στο τέλος του αγώνα (όπως βλέπετε στην φωτογραφία) της αφιέρωσε την νίκη.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε πως: "Ο Σάιμπερτ απόψε ξεπέρασε τον εαυτό του, αντιμετωπίζοντας ένα τόσο μεγάλο οικογενειακό πρόβλημα. Παίξαμε καλά σε μεγάλη διάρκεια του ματς, σε άμυνα και επίθεση. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε πολύ για τη συνέχειά μας στο θεσμό. Η επάνοδος του Πέινερς, επίσης, είναι μεγάλο ζήτημα. Μέρα με τη μέρα θα είναι καλύτερος, ώστε να μας βοηθήσει όπως το έκανε και πριν από τον τραυματισμό του. Φάνηκε σήμερα (06/12) ότι δεν μπορεί να συνεχίζει στον ίδιο έντονο ρυθμό η ομάδα, καθώς δεν παίζουν διαρκώς οι ίδιοι παίκτες. Σιγά σιγά βλέπουμε παίκτες μας να παίζουν καλύτερα, δείχνουν ότι προσαρμόζονται και καταλαβαίνουν καλύτερα όσα πρέπει να κάνουν".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ