BASKETBALL CH. LEAGUE

Μείον τέσσερις παίκτες στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον "τελικό" με τη Σαλόν (16/1, 19:30) δίχως τέσσερις παίκτες. Μέσα ο Θοδωρής Ζάρας και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τη Σαλόν (16/1, 19:30), που θα καθορίσει εν πολλοίς το αν θα έχει συνέχεια η ευρωπαϊκή του παρουσία. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Θοδωρή Ζάρα και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (σ.σ.: απουσίασε από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο) να προπονούνται κανονικά, κάτι που δεν ισχύει για άλλους τέσσερις παίκτες του "δικεφάλου".

Ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Φιλ Γκος έμειναν εκτός λόγω ίωσης, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης επειδή εκκρεμούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων (σ.σ.: αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο) και ο Λάκι Τζόουνς για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη ποιοι εκ των απόντων θα δώσουν το "παρών" στον "τελικό" με τη Σαλόν. Η λογική λέει πάντως πως οι τρεις εκ των τεσσάρων (πλην του Βαγγέλη Μαργαρίτη δηλαδή) θα βρίσκονται στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για το κρισιμότερο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ