BASKETBALL CH. LEAGUE

Με πατερίτσες έφυγε από το γήπεδο ο Κρουμπάλι

Με πατερίτσες έφυγε από το γήπεδο ο Κρουμπάλι

Ο τραυματισμός του Ουσμάν Κρουμπάλι είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο από κάθε τι άλλο τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Τι σχολίασε για την ήττα από τη Σαλόν ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαλόν έφερε την τρίτη ήττα του ΠΑΟΚ ( 75-61 ) σε τέσσερις αγώνες στο Basketball Champions League, αλλά -πολύ περισσότερο από αυτό- και τον τραυματισμό του Ουσμάν Κρουμπάλι. Ο φόργουορντ/σέντερ του "δικεφάλου" προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ μετά από διεκδίκηση ριμπάουντ στο 38ο λεπτό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον από το παρκέ. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έφυγε από το γήπεδο με πατερίτσες -εν αναμονή των εξετάσεων που θα κάνει άμα τη επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου, μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε αρχικά πως " ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε πραγματικά καλά σε επίθεση και άμυνα με εξαίρεση τα 2 τελευταία λεπτά, όπου ο Dorsey έβαλε κάποια δύσκολα τρίποντα, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα προβάδισμα μεγαλύτερο των 5 πόντων στο ημίχρονο. Το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου ήταν μια καταστροφή για εμάς, καθώς κάναμε πολλά λάθη στις πρώτες 5 κατοχές και επιτρέψαμε στην Elan Chalon να βρει τον ρυθμό της, ενώ ξέρουμε ότι μέσα στην έδρα της είναι πολύ δύσκολο να τους σταματήσουμε", για να συνεχίσει:

" Πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερα με βάση την εμφάνιση μας, αλλά θέλω να συγχαρώ την Elan Chalon για αυτή τη νίκη. Τέλος, θέλω να πω ότι ήταν πολύ καλό για εμάς που είδαμε για άλλο ένα παιχνίδι τον κόσμο μας στις εξέδρες. Θέλω να τον ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας και ελπίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εμάς".

Ενώ σε ερώτηση για το τι έφταιξε στην καθίζηση του γ' δεκαλέπτου, απάντησε: " Χάσαμε την μπάλα 5 φορές στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου και στη συνέχεια χάσαμε μερικά εύκολα σουτ τριών πόντων, ενώ την ίδια στιγμή η Σαλόν ήταν εύστοχη και έτσι πήρε τη διαφορά".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ