BASKETBALL CH. LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Η Τενερίφη είναι πρώτα ομάδα και μετά παίκτες"

Μαρκόπουλος: "Η Τενερίφη είναι πρώτα ομάδα και μετά παίκτες"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και αναφέρθηκε στους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε με μεγαλύτερη διαφορά την Τενερίφη, την οποία και εκθείασε.

Τα εύσημα στους παίκτες του για την απόδοσή τους και την νίκη με την Τενερίφη απέδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αναφέρεται στο τι δεν έδωσε μία μεγαλύτερη διαφορά πέραν του τελικού 66-63.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε: "Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ηταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Παίξαμε καλή άμυνα. Η Τενερίφη είναι πρώτα ομάδα και μετά παίκτες… Ξέρει να εκτελεί από το τρίποντο αλλά και από την ρακέτα. Κάναμε λάθη στην επίθεσή μας, ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Αν δούμε την εξέλιξη του αγώνα, αυτό ήταν ένα αδύνατο στοιχείο για εμάς στην επιθετική μας. Αφήνουμε το ματς αυτό, έχουμε δύσκολο ματς το Σάββατο. Πρέπει οι παίκτες να εμφανιστούν φρέσκοι».

Για το ματς: «Θέλαμε να περιορίσουμε κάποιες καταστάσεις του αντιπάλου. Αυτό το πετύχαμε για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κάναμε δύο λάθη στην αρχή με την πίεση της Τενερίφης».

Για το ότι σε κάποια φάση του αγώνα ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε σχήμα με ψηλούς και για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο αγώνα με την Τενερίφη: «Ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα, βρίσκουμε τα σχήματα. Επρεπε να δυναμώσουμε την ρακέτα εκείνη την στιγμή. Χρειάζεται να βρούμε διάρκεια (για το δεύτερο ματς). Η Τενερίφη σουτάρει πολύ καλά. Δεν πρέπει να δώσουμε τα σουτ στον αντίπαλο. Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάναμε και να μην δώσουμε εύκολα καλάθια».

Για το αν γίνει ροτέισον στο ματς με τα Τρίκαλα: «Εχουμε συνηθίσει σε αυτό. Κάναμε 37 ματς ενώ το ελληνικό πρωτάθλημα έχει 26».

Για την πρόκριση: «Είναι άλλο ματς στην Ισπανία. Και η Τενερίφη θα είναι καλά προετοιμασμένη. Είναι ομάδα…».

ΜακΦάντεν: "Θα μπορούσαμε να νικήσουμε με μεγαλύτερη διαφορά"

Από την πλευρά των παικτών, ο Θαντ ΜακΦάντεν είπε: «Η νίκη πάντα είναι καλή. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε παραπάνω. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί θα μπορούσαμε να νικήσουμε με μεγαλύτερη διαφορά. Πρέπει τώρα να δούμε το ματς του Σαββάτου«.

Για τον δεύτερο αγώνα με τους Ισπανούς και το τι θέλει να αλλάξει: «Επαιξα το ίδιο όπως κάθε φορά. Ναι, σήμερα δεν έμπαιναν τα σουτ. Μια βραδιά θα είναι η δική σου, μια ενός άλλου. Δεν θέλω να αλλάξω κάτι για το δεύτερο ματς. Θέλω να έχω την ίδια ενέργεια».

Για το τι… θετικό έκανε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Τενερίφη: «Η άμυνα είναι το κλειδί. Η Τενερίφη συνήθως βάζει πάνω από 80 πόντους και σήμερα έβαλε 63 πόντους. Και μόνο το σκορ που έχει η Τενερίφη, δείχνει την καλή μας άμυνα».

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ