BASKETBALL CH. LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Δεν έχουμε φτιάξει μέταλλο, χρειάζεται χρόνος"

Μαρκόπουλος: "Δεν έχουμε φτιάξει μέταλλο, χρειάζεται χρόνος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως η ομάδα του ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει φτιάξει μέταλλο, παρά την σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Βαρέζε μέσα στην Ιταλία.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Βαρέζε με σκορ 70-75, σημειώνοντας μία σημαντική επικράτηση στην 3η αγωνιστική του Champions League. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στους σεισμούς που έχουν πλήξει την Ιταλία και επεσήμανε πως η ομάδα του ακόμη δεν έχει φτιάξει μέταλλο, παρά το "διπλό" στην γειτονική χώρα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε τα εξής : "Αρχικά, θα ήθελα να πω στους ανθρώπους της Ιταλίας πως οι σκέψεις μας είναι μαζί τους. Είμαστε στενοχωρημένοι για όλη την κατάσταση με τους σεισμούς κι ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Παρόλο που η Βαρέζε ερχόταν από δύο ήττες, περιμέναμε πως θα παίξουν σκληρά από την αρχή. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε το καλάθι μας στο πρώτο ημίχρονο και δεν το καταφέραμε.

Δεχτήκαμε πολλούς πόντους από το ζωγραφιστό. Βελτιώσαμε την ομαδική μας άμυνα στη συνέχεια, δεχτήκαμε λιγότερους πόντους στη ρακέτα μας, κερδίσαμε πολλά ριμπάουντ και φτάσαμε στη νίκη. Δύσκολο να πεις ότι έχει φτιάξει μέταλλο η ομάδα, είναι νωρίς, χρειάζεται χρόνος. Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε σε όσο τον δυνατό πιο ορθολογιστικό μπάσκετ, για να μην έχουμε τόσες αποκλείσεις στην επίθεση όσο και στην άμυνα»

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ