BASKETBALL CH. LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Ανεβαίνει το πρεστίζ"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εξήγησε γιατί είναι σημαντική η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους "16" του Basketball Champions League, ενώ στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στην Παρτίζαν με επιτυχία, κερδίζοντας στο Βελιγράδι με +4 . Πλέον έχει μπροστά της τα παιχνίδια με την Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη, γνωρίζοντας πως είναι επιτυχημένη η ευρωπαϊκή του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε ότι " εύχομαι γρήγορη επάνοδο στους παίκτες που απουσίαζαν σήμερα (εννοεί της Παρτιζάν καθώς λόγω τροφικής δηλητηρίασης έμειναν στα πιτς οι Χάτσερ, Κοπρίβιτσα και Μαρίνκοβιτς). Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και οι φίλαθλοι έδωσαν πανηγυρικό τόνο. Τέτοιες καταστάσεις δύσκολα βλέπουμε. Μπήκαμε δυνατά στο ματς, εκμεταλλευτήκαμε ίσως τις απουσίες του αντιπάλου και τα συνεχόμενα ματς που έδωσε τρεις σερί μέρες. Παίξαμε καλό μπάσκετ και για 37 λεπτά φαινόμασταν ότι ήμασταν η ομάδα που θα κερδίσει αυτό το ματς. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο μετά να μπει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελευταία λεπτά. Αυτή η πρόκριση είναι καλή για εμάς, εύχομαι τα καλύτερα στην Παρτιζάν".

Σε ερώτηση για το αν είναι υπέρβαση η πρόκριση στους "16", ανέφερε πως " μια διεθνή νίκη ανεβάζει το πρεστίζ. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για τους παράγοντες, για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας", ενώ πρόσθεσε ότι " εμείς ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε εδώ. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, ήταν σε καλή μέρα αρκετοί παίκτες και πήραμε την νίκη αλλά και την πρόκριση".

Αναφορικά με το αν αυτή η νίκη δίνει κουράγιο στην ομάδα του, απάντησε πως " αν δεν είχαμε κουράγιο θα είχαμε φύγει όλοι μας. Κάθε νίκη ανεβάζει το πρεστίζ", για να καταλήξει αναφερόμενος στον μικρό χρόνο συμμετοχής του Νέναντ Μιλιένοβιτς: " Είχα βάλει τους πιο εύστοχους παίκτες και ήθελα παίκτες εύστοχους σε βολές".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ