BASKETBALL CH. LEAGUE

Μαργαρίτης: "Nα μην περιμένουμε τα άλλα αποτελέσματα"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÍÅÐÔÏÕÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - NEPTUNAS (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÍÅÐÔÏÕÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - NEPTUNAS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Την Τρίτη (24/1, 19:00) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Βέντσπιλς στην Λετονία και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τόνισε πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να κοιτά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ (έχει ρεκόρ 6-7), για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (24/1, 19:00) την Βέντσπιλς στην Λετονία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι “αγκαλιά” με την πρόκριση, καθώς μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League ακόμη και με ήττα. Με νίκη “σφραγίζει” το εισιτήριο, αλλά αν χάσει με μεγάλη διαφορά και με συνδυασμό αποτελεσμάτων, υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει εκτός.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, όμως, όπως τόνισε στις δηλώσεις του, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτά μόνο το τι θα κάνει εκείνος στο γήπεδο και όχι τα άλλα αποτελέσματα: "Ο δικός μας ο στόχος είναι να κερδίσουμε, για να καθαρίσουμε την πρόκριση μόνοι μας και να μην περιμένουμε τα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα ματς. Θέλουμε τη νίκη και μόνο με αυτήν την σκέψη θα μπούμε στο γήπεδο.

Συνέχισε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, να μην έχουμε δηλαδή την εικόνα που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι με την Όλντενμπουργκ, όπου είχαμε σημαντικά διαστήματα χωρίς καλή απόδοση και άλλα που παίξαμε καλά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα τέσσερα δεκάλεπτα, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη».

Για το σύλλογο της Λετονίας είπε: «Η Βέντσπιλς είναι μία καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να αποφύγουμε τα λάθη και να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να φύγουν στον αιφνιδιασμό και να πετύχουν εύκολα καλάθια, γιατί είναι καλοί σε αυτό. Ο Ουίλι Ντιν αν και είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης τους, είναι πολύ επικίνδυνος, δεν είναι όμως και ο μόνος. Γενικά πρόκειται για μία ομάδα που θέλει προσοχή, μην ξεχνάμε ότι τους κερδίσαμε πολύ δύσκολα και στην παράταση στην έδρα μας και μέχρι αυτή την στιγμή έχουν μία νίκη παραπάνω από μας και έχουν ήδη προκριθεί. Αυτό όμως δεν πιστεύω ότι θα τους κάνει αδιάφορους για το ματς».

Κατέληξε: «Εμείς από την πλευρά έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαστε νευρικοί ή να μας κάνει κακό η μεγάλη επιθυμία που έχουμε για τη νίκη και την πρόκριση. Για αυτό και δεν υπάρχει λόγος να έχουμε αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί η πρόκριση. Να μην σκεφτόμαστε τα άλλα ματς, να δούμε μόνο το δικό μας παιχνίδι και πως θα φτάσουμε στην πρόκριση, εξαρτώμενοι μόνο από τις δικές μας δυνάμεις. Δεν πρέπει να έχουμε άλλες σκέψεις για αυτό το ματς».

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ