BASKETBALL CH. LEAGUE

Η Οδύσσεια του ΠΑΟΚ ως την Λιθουανία (VIDEO)

Η Οδύσσεια του ΠΑΟΚ ως την Λιθουανία (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Νεπτούνας την Τετάρτη (15/11, 19:00), αλλά το ταξίδι του στην Λιθουανία ήταν γεμάτο απρόοπτα και πολύωρη ταλαιπωρία. Δείτε το VIDEO με την Οδύσσεια της ομάδας.

Παρακολουθήστε στο VIDEO την οδύσσεια του ΠΑΟΚ για να φτάσει στην Λιθουανία, καθώς την Τετάρτη (15/11, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Νεπτούνας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ένα γεμάτο ταλαιπωρία και κουραστικό ταξίδι, το οποίο και είχε απρόοπτα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο Sport24.gr, η ομάδα του ΠΑΟΚ προπονήθηκε το πρωί (11:00) της Δευτέρας (13/110 στην Πυλαία, το μεσημέρι (13:00) ήταν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και στις 15:00 αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη με πρώτο προορισμό την Φραγκφούρτη. Από εκεί ταξίδεψε για τη Ρίγα της Λετονίας, αλλά ήρθε η νυχτερινή ακύρωση (23:45), με συνέπεια η αποστολή του ΠΑΟΚ να εγκλωβιστεί στην πρωτεύουσα της Λετονίας.

Ύστερα από αρκετή ώρα και ταλαιπωρία αναμονής, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Λιθουανία, φτάνοντας με καθυστέρηση στην Κλαιπέντα, για το ματς απέναντι στην Νεπτούνας.

Δείτε το VIDEO:

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ