BASKETBALL CH. LEAGUE

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ προκρίθηκαν με θριαμβευτικό τρόπο στους "16" του Basketball Champions League. Διαβάστε ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι που θα βρουν μπροστά τους.

Το ελληνικό μπάσκετ κινδύνευε να μείνει χωρίς εκπρόσωπο στα νοκ άουτ παιχνίδια του Basketball Champions League. Τελικά θα έχει δύο! Η μεν ΑΕΚ προκρίθηκε ως 3η ύστερα από βραδιά-θρίλερ στον 3ο όμιλο, ο δε ΠΑΟΚ έκανε επίδειξη δύναμης στο Βέντσπιλς κόντρα στην ομώνυμη λετονική ομάδα, παίρνοντας κι αυτός ως 3ος στον 2ο όμιλο το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι δύο ελληνικές ομάδες θα αντιμετωπίσουν λοιπόν στη φάση των "16" μία από τις δεύτερες ομάδες των άλλων ομίλων. Ποιες θα είναι αυτές; Θα το μάθουμε στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το σάιτ της διοργάνωσης.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι των δύο ελληνικών ομάδων είναι οι εξής:

ΑΕΚ: Καρσίγιακα ή Όλντενμπουργκ (από τον 1ο όμιλο), Λούντβιχσμπουργκ (από τον 2ο όμιλο), Ναντέρ ή Νίμπουρκ (από τον 4ο όμιλο).

ΠΑΟΚ: Καρσίγιακα ή Όλντενμπουργκ (από τον 1ο όμιλο), Μπάνβιτ (από τον 3ο όμιλο), Ναντέρ ή Νίμπουρκ (από τον 4ο όμιλο).

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των "16" θα γίνουν στις 6-7 Μαρτίου και οι δεύτεροι στις 13-14 Μαρτίου, με τις ομάδες που κατατάχθηκαν ψηλότερα στους όμιλους να παίζουν εντός έδρας στο δεύτερο παιχνίδι κάθε σειράς. Στους "8" θα περάσουν οι ομάδες με το μεγαλύτερο σκορ και στις δύο αναμετρήσεις.

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ