BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την κάτοχο του Basketball Champions League

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την κάτοχο του Basketball Champions League
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τενερίφη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League (19:30, Live Blog από το Sport24.gr). Η ισπανική ομάδα κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο, με τον "δικέφαλο", όμως, να χρειάζεται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα.

Εντός έδρας συνεχίζει ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στο Basketball Champions League. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, ο "δικέφαλος" υποδέχεται την Τενερίφη (19:30, Novasports 2, Live Blog από το Sport24.gr), με το θετικό αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο, καθώς η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βρίσκεται στο 1-3. Στην προσπάθεια του αυτή, ο ΠΑΟΚ θα έχει κανονικά στη διάθεση του τον Όουεν Κλάσεν (σέντερ), ο οποίος έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στη μέση, αλλά είναι έτοιμος, ωστόσο από την άλλη, ο Ουσμάν Κρουμπάλι (φόργουορντ/σέντερ) είναι εξαιρετικά αμφίβολος και το πιο πιθανό είναι να χάσει το ματς με την Τενερίφη.

Η ισπανική ομάδα μπήκε στο φετινό Basketball Champions League ως κάτοχος του θεσμού. Είναι στο 3-1 στον δεύτερο όμιλο και θέλει ακόμα μία νίκη. Στον πάγκο της βρίσκεται ο -γνώριμος στο ελληνικό κοινό- Νέναντ Μάρκοβιτς, που σχολίασε: " Είναι λίγο πιο δύσκολα τα εκτός έδρας παιχνίδια για εμάς. Από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ξεκινάμε τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Μετά έχουμε Σαραγόσα, Σαλόν και Ομπραντόιρο. Ξέρουμε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη αύριο. Σήμερα δεν κάναμε προπόνηση, λόγω του ταξιδιού, αλλά προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες". Αγωνιστικά, εκτός... μάχης τέθηκε ο γκαρντ Φεράν Μπάσας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Β' ΟΜΙΛΟΥ

Νεπτούνας 4-1

Τενερίφη 3-1

Λούντβιχσμπουργκ 3-1

Βέντσπιλς 2-2

Σαλόν 2-2

ΠΑΟΚ 1-3

Ορλαντίνα 0-5

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ