BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο Νας συγκρίνει... μπασκετικά τους Ρονάλντο-Μέσι

Ο Νας συγκρίνει... μπασκετικά τους Ρονάλντο-Μέσι

Ο Στιβ Νας πήρε θέση στο δίλημμα "Ρονάλντο ή Μέσι;" μετά τη λήξη του τελικού του Champions League στο Κάρντιφ.

Υπάρχουν πολλοί νυν και πρώην σταρ του ΝΒΑ που παρακολουθούν ποδόσφαιρο. Ο Στιβ Νας δεν ανήκει απλά σε αυτούς. Βρίσκεται σε διαφορετική κατηγορία. Ο Καναδός παίζει τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσε να χάσει τον χθεσινό τελικό στο Κάρντιφ μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους. Μετά το τέλος του αγώνα, μάλιστα, έκανε και μία ενδιαφέρουσα τοποθέτηση/σύγκριση αναφορικά με το... δίλημμα "Ρονάλντο ή Μέσι;".

" Ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Ο Ρονάλντο δεν είναι ο αγαπημένος μου αλλά έγινε από απίστευτος ντριμπλέρ σε έναν ακόμα πιο κυριαρχικό παίκτη ως κυνηγός περιοχής χωρίς το ρυθμό του παρελθόντος. Πραγματικά τρομερό" ήταν η απάντηση που έδωσε στον Αλέκο Εσκαντάριαν ο Νας, που λίγο προηγουμένως είχε απαντήσει και σε σχόλιο του Τζάρεντ Ντάντλι, παλιού συμπαίκτη του στο Phoenix, εκφράζοντας την προτίμηση του για τον Αργεντινό της Μπαρτσελόνα.

Η κουβέντα δεν σταμάτησε εκεί όμως. Ούτε οι συγκρίσεις. Όταν ο Εσκαντάριαν έγραψε ότι " εάν ο Ρονάλντο συνεχίσει σε αυτόν το ρυθμό να κατακτά τίτλους, να σκοράρει και να σπάει ρεκόρ, θα είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς ότι είναι ο κορυφαίος". Η απάντηση του Νας; " Ο καθένας έχει την άποψή του, αλλά αισθάνομαι ότι είναι σαν να λες ότι ο Bill Russell είναι καλύτερος από τον MJ".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ