BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο GM της Μούρθια κάνει λόγο για αποβολή της Καρσίγιακα!

Ο GM της Μούρθια κάνει λόγο για αποβολή της Καρσίγιακα!

Ο εκνευρισμός κυριαρχεί στη Μούρθια, παρά το +14 επί της Καρσίγιακα, εξαιτίας των συνθηκών που συνάντησαν τα μέλη της αποστολής στην Σμύρνη. Σκληρές δηλώσεις από τον GM της ισπανικής ομάδας.

Η Μούρθια έκανε αποφασιστικό βήμα για την παρουσία της στο Final Four του Basketball Champions League μετά το +14 επί της Καρσίγιακα στην Σμύρνη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας παραβλέπουν όσα έγιναν στην τελευταία περίοδο .

Η επίθεση των οπαδών της τουρκικής ομάδας στον Σάντιελ Ρόχας, το σπρώξιμο στον παίκτη των φιλοξενούμενων και η βροχή από αντικείμενα έφερε τον έντονο εκνευρισμό όλων στο "στρατόπεδο" της Μούρθια, με τον GM της να κάνει λόγο για... αποκλεισμό της Καρσίγιακα από τη διοργάνωση. Ο Αλεχάντρο Γκόμεζ μίλησε στην " Opinion de Murcia " για τα γεγονότα στο γήπεδο της Σμύρνης, επισημαίνοντας σε αυστηρό ύφος πως " βάσει της συμπεριφοράς των οπαδών της, η Καρσίγιακα πρέπει αυτόματα να αποβληθεί από τη διοργάνωση και να μην γίνει το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών την ερχόμενη εβδομάδα. Ήταν μια σουρεαλιστική κατάσταση αυτή που βιώσαμε".

Δεν έμεινε εκεί βέβαια αφού στάθηκε επίσης στο γεγονός πως " όλα πήγαν στραβά. Δεν δούλευε ούτε το 24άρι του γηπέδου, αλλά κανείς δεν έκανε προσπάθεια να το φτιάξει μέχρι την έναρξη της γ' περιόδου. Στο δικό μου μυαλό, η FIBA πρέπει να σκεφτεί σοβαρά αυτά τα γεγονότα, γιατί πλήττουν τη διοργάνωση. Πέταγαν κάθε είδους αντικείμενο στο παρκέ, επιτέθηκαν στον Σάντιελ Ρόχας. Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη, μιλάμε για σκηνικά που γίνονταν τον προηγούμενο αιώνα στα γήπεδα".

Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Καρσίγιακα απασχολεί τους ανθρώπους του Basketball Champions League, αφού στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι (εκείνο με τον ΠΑΟΚ) δημιουργήθηκε αναστάτωση εξαιτίας του πανό που σήκωσαν οι φίλοι της .

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ