BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο Άρης θέλει να σταματήσει την κατηφόρα απέναντι στην Αβελίνο

Ο Άρης θέλει να σταματήσει την κατηφόρα απέναντι στην Αβελίνο
EUROKINISSI

Ο Άρης έρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και στο παιχνίδι με την Αβελίνο (19:30) για το Basketball Champions League, θέλει να… σταματήσει την κατηφόρα και να επιστρέψει στις νίκες.

Ήττες για τη Stoiximan.gr Basket League, αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας, αρνητικά αποτελέσματα στο Basketball Champions League. Το προηγούμενο διάστημα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τον Άρη, ο οποίος έρχεται από πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα και παράλληλα αντιμετωπίζει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα .

Το παιχνίδι κόντρα στην Αβελίνο (14/11, 19:30, Novasports 2) είναι μία καλή ευκαιρία να μπει ένα τέλος σε αυτό το σερί από ήττες. Ο Άρης είναι στο 2-3 στον 4ο όμιλο, οι Ιταλοί στο 3-2, συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτή η κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό ρεπορτάζ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης αντιμετωπίζει τρία προβλήματα. Συγκεκριμένα, αμφίβολοι είναι οι Βον, Μπένσον και Τσαϊρέλης. Οι δύο πρώτοι ακολούθησαν μέρος της προπόνησης χθες (13/11) κι έχουν τις πιθανότητες υπέρ τους. Αντίθετα, η συμμετοχή του Έλληνα φόργουορντ θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Απουσίες έχει κι η Αβελίνο, που θα παραταχθεί δίχως τους Φιτιπάλντο (γκαρντ) και Φεζένκο (σέντερ). Αμφότεροι θεωρούνται βασικοί.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ

Μπεσίκτας 4-1

Ναντέρ 4-1

Αβελίνο 3-2

Άρης 2-3

Νίμπουρκ 2-3

Ζιέλονα Γκόρα 2-3

Βόννη 1-4

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ