BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο Άρης θέλει να πει "αντίο" όπως… πρέπει

Ο Άρης θέλει να πει "αντίο" όπως… πρέπει
EUROKINISSI

Ο Άρης ολοκληρώνει απόψε την παρουσία του στο Basketball Champions League. Στις 19:30 το τζάμπολ της αναμέτρησης κόντρα στην Οστάνδη, η οποία επίσης έχει αποκλειστεί από τη διοργάνωση.

Με ρεκόρ 4-9 στον δ' όμιλο του Basketball Champions League, ο Άρης είναι βαθμολογικά αδιάφορος στην τελευταία αγωνιστική ημέρα, η οποία τον βρίσκει να υποδέχεται την Οστάνδη (19:30, Novasports 1, Live Blog από το Sport24.gr). Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι στην τελευταία θέση του group κι αν νικήσει με πάνω από 3 πόντους τους Βέλγους και παράλληλα χάσει η Βόννη από την Αβελίνο, τότε θα τερματίσει στην 6η θέση.

Αυτό θα δώσει μεν το δικαίωμα στον Άρη να συνεχίσει στο FIBA Europe Cup, ωστόσο είναι άγνωστες οι προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας. Κι αυτό διότι με δεδομένη την δύσκολη οικονομική κατάσταση του συλλόγου, το πιο πιθανό σενάριο είναι το ευρωπαϊκό ταξίδι να ολοκληρωθεί απόψε...

Μεταξύ άλλων, υπάρχουν και αγωνιστικά προβλήματα, καθώς είναι αμφίβολοι οι Ντουβιέ και Τσαϊρέλης, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Βέβαια, όλα τα παραπάνω δεν συνεπάγονται ότι ο Άρης δεν θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Το αντίθετο, αφού εκτός όλων των άλλων η ομάδα χρειάζεται νίκες και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της απαιτητικής συνέχειας στη Stoiximan.gr Basket League.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ GROUP D

Μπεσίκτας 10-3

Νίμπουρκ 9-4

Ναντέρ 8-5

Ζιέλονα Γκόρα 6-7

Αβελίνο 6-7

Οστάνδη 4-9

Άρης 4-9

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

19:30 Άρης - Οστάνδη

19:30 Νίμπουρκ - Ζιέλονα Γκόρα

19:30 Ναντέρ - Μπεσίκτας

19:30 Βόννη - Αβελίνο

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ