BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο Αουγκούστο Λίμα "κατάπιε" την Καρσίγιακα!

Ο Αουγκούστο Λίμα "κατάπιε" την Καρσίγιακα!

Σε ένα ματς που διακόπησε για μία ώρα μεταξύ των δύο ημιχρόνων και για δέκα λεπτά εξαιτίας έντασης στο 36', η Μούρθια έκανε ό,τι ήθελε και επικράτησε εκτός έδρας της Καρσίγιακα για να αγγίξει την πρόκρισή της στο Final Four του Basketball Champions League.

Η Καρσίγιακα είχε την έδρα και τον κόσμο, η Μούρθια είχε όμως τον Αουγκούστο Λίμα και έκανε το πρώτο (αν όχι το ενάμιση) βήμα για την πρόκρισή της στο Final Four του Basketball Champions League της FIBA.

Μετά, βέβαια, από ένα ματς που είχε ημίχρονο μίας ώρας εξαιτίας προβλήματος στον πίνακα του γηπέδου και διακόπηκε εκ νέου στο 36' όταν μετά τον τραυματισμό του Ουγκιουρλού παίκτες των Ισπανών άνοιξαν διάλογο με την εξέδρα , από την οποία εκσφενδονίστηκαν πολλά αντικείμενα. Κάποιοι ανεγκέφαλοι, μάλιστα, έσπρωξαν τον Σαντιέλ Ρόχας που περπατούσε αμέριμνος και κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε με τον αθλητή της Μούρθια να προσπαθεί σχεδόν να ανέβει στην εξέδρα!

Ο Λίμα, ο σέντερ των φιλοξενούμενων έκανε πράγματα και θαύματα στο πρώτο μέρος (19 πόντοι με 9/10 δίποντα και 1/1 βολή μέχρι την ανάπαυλα), η ομάδα του έχτισε μια σημαντική διαφορά (30-49) και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω. Το τελικό 65-79 δίνει στην Μούρθια την δυνατότητα να χάσει έως και με 13 πόντους στο γήπεδό της για να προκριθεί στο Final Four, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Άγγλος (πρώην των Τρικάλων) Όβι Σόκο.

Κορυφαίος της Καρσίγιακα ήταν ο Τζαρόντ Τζόουνς, ενώ μόλις οκτώ λεπτά έπαιξε ο Ντόμινικ Γουότερς που ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από έναν τραυματισμό. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της Σμύρνης απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στην φάση των 16 της διοργάνωσης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-26, 30-49, 51-63, 65-79

ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (Τριφούνοβιτς): Άλεν 8 (1), Μπάνιτς 6, Τζόουνς 16 (3), Κένεντι 13 (1), Ουγκιουρλού 6, Γκιουλασλάν 3 (1), Τουρέν 2, Γουότερς, Γουντ 11 (3)

ΜΟΥΡΘΙΑ (Ναβάρο): Ντέλια 4, Κλουφ 6 (1), Λίμα 24 (11/14 δίποντα, 7 ριμπάουντ), Όλεσον 6, Ρόχας 3 (1), Μπενίτε 3 (1), Χάνα 9 (3), Σόκο 14 (5/5 δίποντα), Ουρτασούν 5 (1)

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ