BASKETBALL CH. LEAGUE

Ναβάρο: "Είχαμε καρδιά, μπορούσαμε τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε"

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια ο Ίμπον Ναβάρο, που αποθέωσε τους παίκτες του και απέφυγε να μιλήσει εκτενώς για την διαιτησία.

Φανερά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης , ο Ίμπον Ναβάρο δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια στην συνέντευξη Τύπου. Η Μούρθια είχε χάσει στα σημεία την πρόκριση στον τελικό και ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να μείνει ψύχραιμος.

" Πρώτα απ' όλα θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ και στη συνέχεια τους παίκτες μου. Δώσαμε την καρδιά και την ψυχή μας, γυρίσαμε από το -15 πριν το ημίχρονο και μετά από το -9 είχαμε την ευκαιρία τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε το ματς" σχολίασε ο προπονητής της Μούρθια και συνέχισε: " Στα τελευταία πέντε λεπτά υπήρχαν φάουλ που δεν δόθηκαν, που τα περιμέναμε. Δεν θέλω να πω κάτι για την διαιτησία, όλοι έχουν δει αυτό που έδειξαν οι κάμερες. Πολλά επιθετικά φάουλ σφυρίχτηκαν. Συμβαίνουν όμως αυτά σε αγώνες που πηγαίνουν πόντο-πόντο. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την καρδιά και την προσπάθειά της".

Ο Μπενίτε, ο κορυφαίος της Μούρθια στην αναμέτρηση, αρκέστηκε να πει πως: " Έπρεπε να γυρίσουμε από το -15 και δεν ήταν εύκολο να το κάνουμε σε έναν αγώνα σαν κι αυτόν. Δεν θα μιλήσω για τους διαιτητές, υπήρχαν πολλές κάμερες για να δείτε τι έγινε. Η ΑΕΚ το άξιζε, έπαιξε καλύτερα από εμάς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής για την τρίτη θέση".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ