BASKETBALL CH. LEAGUE

MVP του Basketball Champions League 2017/18 ο Μάνι Χάρις!

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάνι Χάρις αναδείχθηκε MVP του Basketball Champions League όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Δείτε τις δύο κορυφαίες πεντάδες, τον καλύτερο νεαρό, τον κορυφαίο προπονητή και τις φάσεις της σεζόν.

Ο Μάνι Χάρις είναι ο MVP του Basketball Champions League! Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, είδηση που έγινε γνωστή στο Gala που διεξήχθη υπό την αιγίδα της διοργανώτριας αρχής σε γνωστό ξενοδοχείο.

Ο Χάρις είχε στον δρόμο για το Final Four της διοργάνωσης 17.6 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.9 κλεψίματα, όντας ο ηγέτης της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας μερικές σπουδαίες εμφανίσεις, κερδίζοντας πανάξια το σχετικό βραβείο.

MVP του Basketball Champions League 2017/18 ο Μάνι Χάρις!

Ο Αμερικανός ήταν φυσικά και μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης (η οποία αναδείχθηκε από τα media, τους προπονητές και τους φίλους του μπάσκετ), μαζί με τους Ντι Τζέι Κένεντι (Καρσίγιακα), Όβι Σόκο (Μούρθια), Λουί Λαμπεϊρί (Στρασμπούρ), Ελμεντίν Κικάνοβιτς (Μονακό).

Την δεύτερη καλύτερη πεντάδα στελέχωσαν οι: Γκέιμπ Γιορκ (Μπαϊρόιτ), Κέντρικ Ρέι (Νίμπουρκ), Κρις Έβανς (Μονακό), Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ), Γκάσπερ Βίντμαρ (Μπάνβιτ).

Κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο Τζον Πάτρικ της Ρίσεν Λούντβιχσμπουργκ.

Κορυφαίος νέος παίκτης αναδείχθηκε ο Αρνόλντας Κουλμπόκα της Κάπο Ντ' Ορλάντο, με τον Γιώργο Παπαγιάννη των Portland Trail Blazers να του δίνει το βραβείο.

Ασίστ της χρονιάς Μετίν Τουρέν (Καρσιγιακα). Τάπα της χρονιάς Τζαστιν Σιαρς (Λουντβιχσμπουργκ) Κάρφωμα της Χρονιάς Κρις Έβανς (Μονακό). Δημοφιλέστερη φάση ήταν η απόκρουση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, που θύμισε κάτι από Τζανλουίτζι Μπουφόν στο ματς με την Στρασμπούρ.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ