BASKETBALL CH. LEAGUE

MVP της αγωνιστικής ο "εκτελεστής" του ΠΑΟΚ

MVP της αγωνιστικής ο "εκτελεστής" του ΠΑΟΚ

Ο Αρνας Μπουτκεβίτσιους σημείωσε το δεύτερο τριπλ-νταμπλ στην ιστορία του Basketball Champions League και αναδείχθηκε MVP της 6ης αγωνιστικής.

Πραγματοποίησε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της χρονιάς και ήταν ο βασικός υπεύθυνος της ήττας του ΠΑΟΚ στην Κλαϊπέντα . Ο Αρνας Μπουτκεβίτσιους δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να χάσει το βραβείο του MVP της 6ης αγωνιστικής στο Basketball Champions League.

Με την ασίστ που έδωσε λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα, ο Λιθουανός σμολ φόργουορντ σημείωσε ένα εντυπωσιακό τριπλ-νταμπλ (19 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 10 ασίστ), μόλις το δεύτερο στη διετή ιστορία της διοργάνωσης, έπειτα από εκείνο που πέτυχε ο Κρις Κράμερ στις 11 Ιανουαρίου 2017 σε μία νίκη της Ολντενμπουργκ επί της Ουσάκ Σπορτίφ.

Ο Μπουτκεβίτσιους έχει 12,3 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ κατά μέσο όρο στο φετινό Basketball Champions League, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Νέπτουνας, η οποία έχει πλέον πέντε νίκες σε έξι αγώνες και βρίσκεται κοντά όχι μόνο στην πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά διεκδικεί ακόμα και την πρώτη θέση στον όμιλο της.

Στην καλύτερη πεντάδα της 6ης αγωνιστικής τον Μπουτκεβίτσιους τον πλαισιώνουν οι Ντι Τζέι Κένεντι (Καρσίγιακα), Μάνι Χάρις (ΑΕΚ), Ρίκι Πόλντινγκ (Ολντενμπουργκ) και Ακίλε Πολονάρα (Σάσαρι).

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ