BASKETBALL CH. LEAGUE

Must win για τον ΠΑΟΚ, δύσκολη αποστολή για τον Άρη

Must win για τον ΠΑΟΚ, δύσκολη αποστολή για τον Άρη
EUROKINISSI

Το Basketball Champions League επιστρέφει, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Ορλαντίνα (19:30) και τον Άρη να δοκιμάζεται στην έδρα της Ναντέρ (21:30).

Επειτα από δύο εβδομάδες διακοπής, το Basketball Champions League επιστρέφει στη δράση. Πρώτος -για τις ελληνικές ομάδες- ανοίγει την αυλαία ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στις 19:30 (Novasports 1, Live Blog από το Sport24.gr) υποδέχεται την Ορλαντίνα.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει ρεκόρ 3-6 στον δεύτερο όμιλο και το ματς με την ιταλική ομάδα -που βρίσκεται στο 2-7- είναι must win. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ψυχολογία μετά την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού και παράλληλα δεν έχει να σκέφτεται για σημαντικά προβλήματα απουσιών. Μάλιστα, είχε επικρατήσει της Ορλαντίνα στην Ιταλία στον πρώτο γύρο με 63-58.

" Η Ορλαντίνα έχει προχωρήσει σε αλλαγές καθώς απέκτησε τον Μέινορ αντί του Έντουαρντς. Ο Μέινορ είναι έμπειρος και ποιοτικός παίκτης ο οποίος δίνει κατεύθυνση. Η Ορλαντίνα είναι μια ομάδα που έχει πετύχει μεγάλες νίκες αλλά έχει κάνει και μεγάλες ήττες. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ισορροπία στην απόδοσή της και ότι διαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι", τόνισε ο head coach του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ GROUP B

Τενερίφη 7-2

Λούντβιχσμπουργκ 7-2

Νεπτούνας 6-3

Σαλόν 5-4

Βέντσπιλς 4-5

ΠΑΟΚ 3-6

Ορλαντίνα 2-7

Γκαζιαντέπ 2-7

Δύο ώρες αργότερα (21:30, Novasports 2, Live Blog από το Sport24.gr) ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρα της Ναντέρ. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έχει παρουσιάσει αγωνιστική βελτίωση μετά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, ωστόσο στο Παρίσι θα παραταχθεί με μία σημαντική απουσία, καθώς ο Γιάννης Αθηναίου δεν ακολούθησε την αποστολή. Η Ναντέρ είναι πιο ψηλά από τον Άρη στη βαθμολογία, ωστόσο είχε ηττηθεί με 62-70 στο Αλεξάνδρειο στον πρώτο γύρο.

" Η Ναντέρ είναι ομάδα που παίζει επιθετικό μπάσκετ και χρησιμοποιεί πολύ το τρίποντο. Πολλές φορές δείχνει να είναι… τρελός ο τρόπος, με τον οποίο το κάνουν οι παίκτες της και για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να σταματήσουμε το transition παιχνίδι τους και τα τρίποντά τους. Είναι επιθετικοί και στην άμυνα, γι' αυτό θα πρέπει να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, να μην κάνουμε λάθη και να μην χάσουμε μπάλες, γιατί αυτό χρησιμοποιούν για να μπορούν να τρέχουν στο ανοικτό γήπεδο. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ, για να κερδίσουμε το παιχνίδι", δήλωσε ο Ιβάν Μάρας, που απέναντι στον Πανιώνιο πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ GROUP D

Μπεσίκτας 7-2

Ναντέρ 6-3

Νίμπουρκ 6-3

Αβελίνο 4-5

Άρης 4-5

Οστάνδη 4-5

Βόννη 3-6

Ζιέλονα Γκόρα 2-7

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ