BASKETBALL CH. LEAGUE

Μπόγρης: "Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας της Τενερίφης"

Μπόγρης: "Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας της Τενερίφης"

Η Τενερίφη βρίσκεται στην κορυφή της Liga Endesa, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (8/3, 21:30) με φόντο την πρόκριση στους "8" του Basketball Champions League, κι ο Γιώργος Μπόγρης προέβη σε... αποκαλύψεις. "Αυτό είναι το μυστικό μας", εξήγησε.

Από το βράδυ του Σαββάτου (4/3), η Τενερίφη βρίσκεται στην κορυφή της Liga Endesa . Η ομάδα του Τσους Βιντορέτα επικράτησε εντός έδρας της Ρεάλ Μαδρίτης και την έριξε στη δεύτερη θέση, απολαμβάνοντας πλέον τη μοναξιά της πρώτης θέσης.

Μπορεί μάλιστα να προκριθεί στους "8" του Basketball Champions League εφόσον νικήσει τον ΠΑΟΚ (8/3, 21:30), με +4. Κάτι που εφόσον συμβεί θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία όλων στα Κανάρια Νησιά, με τους "κίτρινους" να δείχνουν ικανοί να κατακτήσουν τους δύο τίτλους που διεκδικούν.

Πολύς κόσμος αναρωτιέται πως μια ομάδα με χαμηλό προϋπολογισμό και παίκτες των οποίων τα συμβόλαια δεν έχουν τα μηδενικά αυτών της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπασκόνια, μπορούν να διεκδικούν το πρωτάθλημα. Ήρθε λοιπόν ο Γιώργος Μπόγρης να δώσει την απάντηση. Μέσω Instagram.

" Το μυστικό της επιτυχίας μας", έγραψε ανεβάζοντας ένα video από τη γιορτή της αποκριάς με εκείνον ντυμένο ιππότη.

The secret to our success!!! #friends #teammates #vamoscanarias #tenerife #equipo #tuturuturuturuturum

A post shared by George Bogris (@bogrinho) on

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ