BASKETBALL CH. LEAGUE

Με Άλεν και Γουότερς απέναντι στον ΠΑΟΚ η Καρσίγιακα

Με Άλεν και Γουότερς απέναντι στον ΠΑΟΚ η Καρσίγιακα
CHAMPIONSLEAGUE.BASKETBALL

Η Καρσίγιακα θα ψάξει την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ (14/03, 21:00) με τον coach Τριφούνοβιτς να έχει κανονικά στη διάθεση του τους Μπάιρον Άλεν και Ντομινίκ Γουότερς.

Η Καρσίγιακα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, εν τέλει, όμως, έχασε μόλις 6 πόντους ( 68-74 ) και στη ρεβάνς θα προσπαθήσει για την ανατροπή που θα την οδηγήσει στα προημιτελικά του Basketball Champions League. Μάλιστα, αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη, καθώς επιστρέφει από τραυματισμό ο Μπάιρον Άλεν.

Ο Αμερικανός γκαρντ (25 ετών, 1.90 μέτρα) αποκτήθηκε από την Όλντενμπουργκ -με την οποία είχε 17.4 πόντους κατά μέσο όρο- αλλά δεν είχε βοηθήσει έως τώρα λόγω ενός τραυματισμού. Αναμένεται, όμως, να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον ΠΑΟΚ (14/03, 21:00, Novasports 1, Live Blog από το Sport24.gr), ενώ κανονικά στη διάθεση του coach Τριφούνοβιτς θα βρίσκεται κι ο Ντομινίκ Γουότερς.

Ο άλλοτε γκαρντ του Κολοσσού (31 ετών, 1.85 μέτρα), του Άρη και του Ολυμπιακού μετράει φέτος 15.2 πόντους και 6.7 ασίστ στο Basketball Champions League, μπήκε, όμως, στον… πάγο λόγω συμπεριφοράς και δεν έπαιξε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε . Απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα έχει μία τελευταία ευκαιρία, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα.

Photo Credits: championsleague.basketball

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ