BASKETBALL CH. LEAGUE

Με 11αδα στο μικρό τελικό η Μούρθια

Με 11αδα στο μικρό τελικό η Μούρθια
CHAMPIONS LEAGUE BASKETBALL

Η Μούρθια θα παραταχθεί χωρίς τον Χοσέ Άνγκελ Αντέλο στον μικρο τελικό κόντρα στην Λούντβιχσμπουργκ, αφού ο αρχηγός της τραυματίστηκε στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Φόβοι ότι θα χάσει την σεζόν!

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί σε λίγη ώρα (17:30) η Μούρθια στο μικρό τελικό με την Λούντβιχσμπουργκ. Ο Χοσέ Άνγκελ Αντέλο (30 χρονών, 2.01 μέτρα, φόργουορντ) έμεινε εκτός αποστολής, αφού τραυματίστηκε στον ημιτελικό της Παρασκευής (4/5) με την ΑΕΚ, όπου η "Ένωση" κέρδισε με 77-75.

Ο αρχηγός της Μούρθια αποχώρησε από το παιχνίδι με την "Ένωση" λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου και δεν επέστρεψε, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός και από τον σημερινό αγώνα.

Σύμφωνα πάντως με ισπανικά δημοσιεύματα αυτό είναι το μικρότερο κακό. Κι αυτό γιατί υπάρχει πιθανότητα ο Αντέλο να χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν, αφού ενδέχεται ο τραυματισμός του στο πόδι να είναι αρκετά σοβαρός και να χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείριση! Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παραταχθεί η Μούρθια με 11αδα κόντρα στην Λούντβιχσμπουργκ.

Ο Αντέλο είναι ο μεγάλος άτυχος της Μούρθια φέτος, αφού έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού (ρήξη αχίλλειου τένοντα) πριν επιστρέψει στην δράση τον Φλεβάρη. Έκτοτε είχε ακόμα έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός έδρας για ένα μηνα, αλλά έκανε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το Final Four. Στάθηκε άτυχος όμως για ακόμα μία φορά, με τις ελπίδες όλων στη Μούρθια να είναι πως τελικά δεν έχει τραυματιστεί τόσο σοβαρά όσο δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ