BASKETBALL CH. LEAGUE

LIVE Streaming: Η κλήρωση του Basketball Champions League

LIVE Streaming: Η κλήρωση του Basketball Champions League

Το Basketball Champions League μπαίνει στην 3η χρονιά του και σήμερα (11/7, 12:00) διεξάγεται η κλήρωση των προκριματικών και των ομίλων. Δείτε σε live streaming μετάδοση ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Προμηθέα και του Άρη.

Το Basketball Champions League... περπατάει στον 3ο χρόνο ζωής του πλέον. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της FIBA μπαίνει στην τρίτη σεζόν της και σήμερα (11/7, 12:00) διεξάγονται στα κεντρικά γραφεία της παγκόσμιας ομοσπονδίας στην Ελβετία οι κληρώσεις για τις προκριματικές φάσεις και τους ομίλους της κανονικής περιόδου, με τέσσερις ελληνικές ομάδες να παίρνουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για την κάτοχο του τίτλου ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον πρωτάρη σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις Προμηθέα, που έχουν εξασφαλισμένη μία θέση στην κανονική περίοδο. Η τέταρτη ελληνική ομάδα είναι ο Άρης, ο οποίος όμως θα πρέπει να περάσει τρεις προκριματικούς γύρους για να φτάσει μέχρι τη φάση των ομίλων.

Συνολικά 56 ομάδες από 28 διαφορετικές χώρες παίρνουν μέρος στο φετινό Basketball Champions League. Οι 26 εξ αυτών έχουν προκριθεί απευθείας στην κανονική περίοδο, ενώ οι τελευταίες έξι θέσεις θα καλυφθούν μέσω των προκριματικών γύρων.

Παρακολουθήστε την κλήρωση μέσω live streaming στο παρακάτω video:

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ