BASKETBALL CH. LEAGUE

Κόουτς Νίμπουρκ: "Κοιμήθηκα στο κρεβάτι του μασάζ!"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÍÉÌÐÏÕÑÊ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - NYMBURK (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÍÉÌÐÏÕÑÊ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - NYMBURK (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αποκαμωμένος από το μακρύ ταξίδι και τις δυσκολίες, ο προπονητής της Νίμπουρκ παραδέχθηκε πως κοιμήθηκε στα αποδυτήρια του Αλεξανδρείου!

Η Νίμπουρκ έζησε μια μικρή... Οδύσσεια μέχρι να φτάσει στη Θεσσαλονίκη , καθώς από την Αθήνα πήρε πούλμαν για την υπόλοιπη διαδρομή και μάλιστα μέσα σε άσχημες καιρικές συνθήκες και πολύ πυκνό χιόνι. Ο αγώνας με τον Άρη ξεκίνησε με δυόμιση ώρες καθυστέρηση, με τον προπονητή της ομάδας, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ να παραδέχεται μετά το φινάλε πως πήρε έναν... υπνάκο στο κρεβάτι του μασάζ, στα αποδυτήρια του Αλεξανδρείου!

" Δεν ξέρω πραγματικά πώς παίξαμε τόσο καλά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήμασταν πολύ κουρασμένοι, εγώ κοιμήθηκα στο κρεβάτι του μασάζ για 15 λεπτά πριν τον αγώνα" υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας από την Τσεχία και πρόσθεσε πως: " Ήταν ένα σκληρό ματς, προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε τον σκληρό Άρη, θέλαμε να τρέξουμε αλλά δεν τα καταφέραμε πολύ καλά. Κάποιες στιγμές και κάποιες λεπτομέρειες, δεν μας άφησαν να πάρουμε τη νίκη. Φτάσαμε λίγο πριν το ματς, βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου. Τουλάχιστον δεν χάσαμε και τη διαφορά από τον πρώτο αγώνα, αν και δεν ξέρω τι σημασία μπορεί να έχει η θέση".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ