BASKETBALL CH. LEAGUE

Κομνηνός: "1 εκατ. ευρώ στο νικητή του Champions League την επόμενη σεζόν"

Κομνηνός: "1 εκατ. ευρώ στο νικητή του Champions League την επόμενη σεζόν"

Ο Γενικός Διευθυντής του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός, δήλωσε ότι την σεζόν 2017/18 ο νικητής της διοργάνωσης θα λάβει 1 εκατ. ευρώ.

Μεγάλα σχέδια φαίνεται ότι έχουν στο Basketball Champions League για την επόμενη σεζόν. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Γαλλική ιστοσελίδα "basketeurope.com" ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης της FIBA, Πατρίκ Κομνηνός.

Ο ισχυρός παράγοντας της διοργανώτριας αρχής αποκάλυψε ότι την σεζόν 2017/18 ο νικητής της διοργάνωσης θα λάβει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ. " Την προσεχή σεζόν θα αλλάξουμε τον τρόπο που μοιράζουμε τα χρήματα στις συμμετέχουσες ομάδες. Θα ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι ο νικητής θα λάβει 1 εκατ. ευρώ. Για να γίνει αυτό θα κάνουμε μία ανακατανομή του μπάτζετ" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πατρίκ Κομνηνός.

" Την φετινή σεζόν δόθηκαν περίπου 100 χιλιάδες ευρώ σε κάθε ομάδα που πήρε μέρος στην διοργάνωση και ο νικητής θα κερδίσει στο τέλος 500 χιλιάδες ευρώ. Η δεύτερη ομάδα θα κερδίσει κάτι λιγότερο από 300.000 ευρώ και από εκεί και πέρα το ποσό μειώνεται ανάλογα με την πορεία κάθε ομάδας".

Θυμίζουμε ότι το φετινό Final Four του Basketball Champions League θα διεξαχθεί στην Τενερίφη το τριήμερο 28-30 Απριλίου. Οι ομάδες που έχουν προκριθεί είναι η Τενερίφη, η Μονακό, η Βενέτσια και η Μπάνβιτ.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ