BASKETBALL CH. LEAGUE

Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση από 12χρονο στο ΟΑΚΑ ο Μποστ

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντι Μποστ παρουσιάστηκε εκνευρισμένος στο Twitter με αφορμή ένα περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε ένας νεαρός φίλος της ΑΕΚ. Ρατσιστική επίθεση καταγγέλλει ο γκαρντ της Στρασμπούρ.

Ένα περιστατικό που ουδείς παρατήρησε στο ΟΑΚΑ, κατέγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ντι Μποστ. Λίγες ώρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ , ο πλεϊμέικερ της Στρασμπούρ στάθηκε στην φραστική επίθεση που δέχθηκε από έναν νεαρό φίλο των "κιτρινόμαυρων", έναν που "πρέπει να ήταν 12 χρονών", όπως έγραψε. Σύμφωνα με το "τιτίβισμά" του, ο νεαρός του επιτέθηκε φραστικά με πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς.

" Αυτός ο κόσμος είναι τόσο αμαθής. Ένα μικρό παιδί, έπρεπε να ήταν 12 ετών, να μου φωνάζει "άντε γαμ****, μαύρε νέγρε", ενώ πήγαινα προς τα αποδυτήρια. Καταλαβαίνω το να είσαι παθιασμένος με την ομάδα σου, αλλά το να λες τέτοια πράγματα είναι μη αποδεκτό", έγραψε χαρακτηριστικά.

Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση από 12χρονο στο ΟΑΚΑ ο Μποστ

Πέραν αυτού, ο πλεϊμέικερ της γαλλικής ομάδας γκρίνιαξε για τη διαιτησία του αγώνα, λέγοντας πως " οι διαιτητές πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους".

Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση από 12χρονο στο ΟΑΚΑ ο Μποστ
TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ