BASKETBALL CH. LEAGUE

Η Λούντβιγκσμπουργκ έχασε, αλλά ζητά την επανάληψη του αγώνα

Η Λούντβιγκσμπουργκ έχασε, αλλά ζητά την επανάληψη του αγώνα

Η Παρτίζαν πήρε τη νίκη κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκ στο Βελιγράδι (για τον όμιλο της ΑΕΚ), αλλά η γερμανική ομάδα ζητά την επανάληψη του αγώνα λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών των γηπεδούχων.

Το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης χρειάστηκε η Παρτίζαν προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Λούντβιγκσμπουργκ (86-82) για τον όμιλο της ΑΕΚ στο Basketball Champions League. Αυτό που εξόργισε όμως τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας είναι η συμπεριφορά των οπαδών των γηπεδούχων, οι οποίοι διέκοψαν προσωρινά την εξέλιξη της αναμέτρησης στο 28ο λεπτό, σημείο στο οποίο η ομάδα τους ακολουθούσε στο σκορ.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Aleksandar Nikolic Hall, η Λούντβιγκσμπουργκ κατέθεσε έγγραφη ένσταση ζητώντας την επανάληψη του αγώνα, για λόγους που αφορούν όσα έκαναν οι "γκρόμπαρι" λίγο πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου. Όπως εξήγησε μάλιστα ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Τζον Πάτρικ, το παιχνίδι άλλαξε κατεύθυνση μετά από αυτή τη συμπεριφορά, αφού οι παίκτες του φοβήθηκαν από την ατμόσφαιρα που αντιμετώπιζαν.

" Ο κόσμος πέταγε πράγματα, τόσο σ εμάς όσο και στους διαιτητές. Κι αυτό δεν είναι δίκαιο. Έχω έρθει πολλές φορές στο Βελιγράδι για αγώνες, ξέρω πως είναι η κατάσταση, αλλά απόψε (σ.σ.: χθες) τα πράγματα δεν είναι καλά. Δεν πρέπει να είναι έτσι η κατάσταση. Δεν γίνεται να μας φτύνουν ή να μας πετάνε αντικείμενα. Δεν είναι κομμάτι του αγώνα τέτοιες συμπεριφορές. Έχω σεβασμό για την Παρτίζαν και την ιστορία της, αλλά αυτά που έγιναν δεν πρέπει να επαναληφθούν. Πιστεύω ότι το παιχνίδι πρέπει να επαναληφθεί, γιατί ήμασταν μπροστά στο σκορ εκείνη τη στιγμή. Μας εκφόβισαν οι οπαδοί της Παρτίζαν κι άλλαξε όλο το παιχνίδι, από εκεί κι έπειτα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Λούντβιγκσμπουργκ.

Η Sportski Zurnal παρουσίασε μάλιστα την έγγραφη καταγγελία της γερμανικής ομάδας, η οποία περιμένει πλέον την απόφαση της FIBA για επανάληψη (ή όχι) της αναμέτρησης

Η Λούντβιγκσμπουργκ έχασε, αλλά ζητά την επανάληψη του αγώνα
TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ