BASKETBALL CH. LEAGUE

Η Λιετκαμπέλις αντί της Εσκίσεχιρ στον όμιλο της ΑΕΚ

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Basketball Champions League ανακοίνωσε ότι η Λιετκαμπέλις θα αντικαταστήσει την Εσκίσεχιρ στον όμιλο της ΑΕΚ. Ανακατατάξεις στον προκριματικό γύρο.

Η απόφαση της Εσκίσεχιρ να "κατεβάσει ρολά" ήρθε από το πουθενά, δεδομένου ότι πρόκειται για μια ομάδα που έδειξε σημαντική πρόοδο την τελευταία τριετία -μαζί με οικονομική συνέπεια. Παρότι πανηγύρισε την πρόκρισή της στο Basketball Champions League, όπου τοποθετήθηκε στον όμιλο της ΑΕΚ, αργά το βράδυ της Πέμπτης (12/7) ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από κάθε διοργάνωση στην οποία θα συμμετείχε τη νέα σεζόν.

Έτσι, δημιουργήθηκε κενό τόσο στη BSL όσο και στο Basketball Champions League, το οποίο πάντως έσπευσε άμεσα να δώσει λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Έτσι, όπως έγινε επίσημα γνωστό, η Λιετκαμπέλις είναι η ομάδα που θα τοποθετηθεί αντί της Εσκίσεχιρ στον Γ' Όμιλο της διοργάνωσης (αυτόν στον οποίο βρίσκεται κι Ένωση).

Αντίστοιχα, προκύπτουν ανακατατάξεις στον προκριματικό γύρο, με μία εκ των Καντού (Ιταλία), Σολνόκι (Ουγγαρία), ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος) και Άντβερπ (Βέλγιο) να παίρνει την τελευταία θέση στον ίδιο όμιλο.

Έτσι, ο Γ' Όμιλος έχει την εξής εικόνα πλέον:

Μπάμπεργκ (Γερμανία)

ΑΕΚ

Φουενλαμπράδα (Ισπανία)

Ντιζόν (Γαλλία)

Νίμπουρκ (Τσεχία)

Λιετκαμπέλις (Λιθουανία)

Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ)

Καντού / Σολνόκι / ΑΕΚ Λάρνακας / Αντβέρπ

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ