BASKETBALL CH. LEAGUE

Η διασκεδαστική "Οδύσσεια" της Νίμπουρκ στον δρόμο για Θεσσαλονίκη!

Η διασκεδαστική "Οδύσσεια" της Νίμπουρκ στον δρόμο για Θεσσαλονίκη!

Ένας μικρός... χαμός επικρατεί στον επίσημο λογαριασμό της Νίμπουρκ στο Facebook, αφού ανεβαίνουν διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της ομάδας με το λεωφορείο προς την Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη!

Η Νίμπουρκ βρέθηκε... αποκλεισμένη στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να πάει αεροπορικώς από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη για τον σημερινό (11/1) αγώνα με τον Άρη για το Basketball Champions League.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να παρθεί η απόφαση να μεταβεί η ομάδα με λεωφορείο από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, με τις δύο ομάδες να αποφασίζουν να αλλάξει η ώρα της αναμέτρησης, η οποία ορίστηκε για τις 19:30 αντί για τις 17:00 που είχε προγραμματιστεί, προκειμένου να φτάσει η Τσεχική ομάδα εγκαίρως στο γήπεδο .

Όλη αυτή η ταλαιπωρία πάντως φαίνεται ότι δεν πτόησε τα μέλη της αποστολής της Τσέχικης ομάδας, που δείχνουν να το διασκεδάζουν! Και η απόδειξη για αυτό είναι μία σειρά από posts που ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό της Νίμπουρκ στο Facebook, όπου παρουσιάζεται... βήμα προς βήμα η διαδρομή της ομάδας, με φόντο το χιονισμένο τοπίο! Απολαύστε υπεύθυνα!






TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ