BASKETBALL CH. LEAGUE

GM της Μούρθια: "Όλοι ξέρουμε το επίπεδο των διαιτητών του BCL"

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O general manager της Μούρθια, Αλεχάντρο Γκόμεζ, άφησε αιχμές για την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ, άσκησε κριτική για το επίπεδο των διαιτητών του BCL, ενώ τόνισε ότι η Μούρθια δεν είναι χειρότερη ομάδα από την ΑΕΚ.

Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός της ΑΕΚ με τη Μούρθια οι Ισπανοί αναφέρονται συνεχώς στην διαιτησία του αγώνα, με πρώτο τον Αουγκούστο Λίμα, ο οποίος πήρε στο κυνήγι έναν από τους διαιτητές μετά το τέλος του παιχνιδιού. Τώρα ήρθε η ώρα και του τζέενεραλ μάνατζερ των Ισπανών, Αλεχάντρο Γκόμεζ, να εκφράσει τα παράπονά του.

Ο Γκόμεζ αρχικά αμφισβήτησε το επίπεδο των διαιτητών του Basketball Champions League, πετώντας ξεκάθαρες “σπόντες”. “ Όλοι ξέρουμε το επίπεδο των διαιτητών του BCL. Είναι δύσκολο να κερδίσεις ένα παιχνίδι με τόση πίεση. Κάποιες στιγμές συμβαίνουν πράγματα στην ζωή για τα οποία δεν είσαι προετοιμασμένος. Αν όμως θες να έχεις μία σοβαρή διοργάνωση πρέπει να αφήσεις να κερδίσει η καλύτερη ομάδα. Δεν μπορούσε να γίνει όμως αυτό με όσα έγιναν σήμερα. Δε νομίζω ότι είμαστε χειρότερη ομάδα από την ΑΕΚ, ενώ θεωρώ ότι σε κάποιες φάσεις οι διαιτητές είχαν διαφορετικά κριτήρια”.

Ακολούθως πάντως στο κλείσιμο των δηλώσεών του ο Γκόμεζ προσπάθησε να δει αμέσως μπροστά: “ Αυτό είναι το πρώτο βήμα για εμάς. Πρέπει να μάθουμε από ότι έγινε και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι και να κερδίσουμε για να κατακτήσουμε την τρίτη θέση και κατόπιν να μπούμε στα playoffs της ACB. Πιστεύω ότι δείξαμε πως είμαστε μία ομάδα που παλεύει πάντα”.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ