BASKETBALL CH. LEAGUE

Για την πρώτη νίκη ο ΠΑΟΚ

Για την πρώτη νίκη ο ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα (19:30, Live Blog από το Sport24.gr) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League και αναζητά την πρώτη του νίκη σε επίσημο ματς.

Το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα σε επίσημο παιχνίδι ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αποκλείστηκε από τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας, έχασε στην έδρα της Λούντβιχσμπουρκ στην πρεμιέρα του Basketball Champions League και είναι στο 0-2 στη Stoiximan.gr Basket League.

Επόμενος αντίπαλος η Γκαζιαντέπ (19:30, Live Blog από το Sport24.gr, Novasports 2), όπου αποκλειστικός στόχος είναι η νίκη για τον "Δικέφαλο". Η τουρκική ομάδα, με τον Στέφανο Δέδα στο τιμόνι της, επικράτησε με 82-77 της Ορλαντίνα στην 1η αγωνιστική της διοργάνωσης και είναι στο 1-1 στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ θα έχει για πρώτη φορά φέτος στη δωδεκάδα του τον Αντώνη Κόνιαρη (γκαρντ), ενώ κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί έχει κι ο Θόδωρος Ζάρας. Ο πολύπειρος γκαρντ δεν ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα, ωστόσο δεν είναι απίθανο να χρησιμοποιηθεί. Αντίθετα, σταθερά στα πιτς βρίσκεται ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (φόργουορντ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ GROUP B

Λούντβιχσμπουργκ 1-1

Σαλόν 1-1

Τενερίφη 1-1

Γκαζιαντέπ 1-0

Νεπτούνας 1-0

Βέντσπιλς 1-0

Ορλαντίνα 0-2

ΠΑΟΚ 0-1

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ