BASKETBALL CH. LEAGUE

Για την ανατροπή η ΑΕΚ, για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ

Για την ανατροπή η ΑΕΚ, για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Με τους επαναληπτικούς αγώνες της φάσης των "16" συνεχίζεται η δράση στο Basketball Champions League, με την ΑΕΚ να ψάχνει το +11 στην Τσεχία και τον ΠΑΟΚ να θέλει να υπερασπιστεί το +6 στην έδρα της Καρσίγιακα.

Μία εβδομάδα μετά τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δοκιμάζονται σε Τσεχία και Τουρκία αντίστοιχα, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League. Πρώτη στη "μάχη" ρίχνεται η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, η οποία μετά τη νίκη της με 74-68 στη Θεσσαλονίκη , θα προσπαθήσει να αφήσει εκτός την Καρσίγιακα, η οποία πριν από τα ματς φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 (Novasports 1, Live Blog από το Sport24.gr), με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται πλήρης. Κάτι που ισχύει και για την τουρκική ομάδα, η οποία θα έχει κανονικά στη 12άδα της τους Μπάιρον Άλεν και Ντομινίκ Γουότερς .

Λίγο αργότερα (19:30, Novasports 2, Live Blog από το Sport24.gr), η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα των πρωταθλητών Τσεχίας, με στόχο την ανατροπή του 88-98 στο ΟΑΚΑ . Η Ένωση έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο μπροστά της, με τον coach Σάκοτα μάλιστα να μην γνωρίζει ακόμα αν θα έχει στη διάθεση του τον Βινς Χάντερ για τον επαναληπτικό με τη Νίμπουρκ. Άπαντες, πάντως, πιστεύουν στην ανατροπή, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και να ηγείται της αποστολής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ