BASKETBALL CH. LEAGUE

Επίσημο: Στο ΟΑΚΑ το Final Four του Basketball Champions League!

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Είναι πλέον επίσημο! Το Final Four του φετινού Basketball Champions League θα έχει ως οικοδέσποινα την ΑΕΚ με έδρα το ΟΑΚΑ!

Στην ΑΕΚ το ήθελαν πολύ. Ο στόχος που τέθηκε στο ξεκίνημα της χρονιάς ήταν να προκριθεί η ομάδα στο Final Four του Basketball Champions League και κατόπιν να είναι η οικοδέσποινα. Τώρα λοιπόν μπορούν όλοι στην "Ένωση" να πανηγυρίσουν, αφού αυτό που έμοιαζε σχεδόν... δεδομένο μετά την πρόκριση επί της Στρασμπούρ, τώρα επιβεβαιώθηκε: Το ΟΑΚΑ θα είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το Final Four της διοργάνωσης!

Επίσημο: Στο ΟΑΚΑ το Final Four του Basketball Champions League!

Για την ακρίβεια, στο παρελθόν το ΟΑΚΑ έχει φιλοξενήσει ξανά Final Four. Ο λόγος για το 2007, όταν στο ιστορικό γήπεδο είχε διεξαχθεί το Final Four της EuroLeague, ενώ έναν χρόνο αργότερα, το 2008, στο ΟΑΚΑ είχε διεξαχθεί το Προολυμπιακό τουρνουά.

Η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών θα γίνει την Πέμπτη 12 Απριλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

" Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η Αθήνα θα φιλοξενήσει το δεύτερο Final Four του Basketball Champions League. Διακρίναμε έναν μεγάλο ενθουσιασμό από τους ανθρώπους του συλλόγου να αναλάβουν τη διοργάνωση αυτού του ιστορικού γεγονότος, μαζί με την στήριξη της παθιασμένης τοπικής κοινωνίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το Final Four σε ένα τόσο ενθουσιώδες, όπου η συμμετοχή των τεσσάρων συλλόγων αποτελεί την εγγύηση για ένα μοναδικό τριήμερο για τους φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη", ανάφερε χαρακτηριστικά ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ