BASKETBALL CH. LEAGUE

Εκτός έδρας αποστολές για ΑΕΚ και Άρη

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

ΑΕΚ και Άρης δοκιμάζονται εκτός έδρας κόντρα σε Ρόζα Ράντομ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) και Βόννη (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) ξέροντας ότι αν χάσουν... χάνονται, αφού θα μείνουν μακριά από το κυνήγι μίας θέσης που θα οδηγήσει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Υπάρχουν αγώνες που χαρακτηρίζονται "Do or Die". Έναν τέτοιο αγώνα δίνουν σήμερα (17/1) ΑΕΚ και Άρης κόντρα σε Ρόζα Ράντομ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) και Βόννη (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) αντίστοιχα για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Οι δύο ομάδες έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά τους να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφού αμφότεροι βρίσκονται στην 6η θέση των ομίλων τους. Και ξέρουν πολύ καλά ότι αν ηττηθούν σήμερα πρακτικά θα χάσουν πολλές από τις ελπίδες τους για να προκριθούν.

Η ΑΕΚ θα "ριχτεί" πρώτη στη μάχη, αντιμετωπίζοντας την Ρόζα Ράντομ χωρίς τον Έντιν Άτιτς, ξέροντας ότι θα έχει δύσκολο έργο, αφού στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε χρειαστεί την παράταση για να κερδίσει.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ

1. Μπάνβιτ 7-3

2. Εστουδιάντες 6-4

3. Βενέτσια 6-4

4. Μπαϊρόιτ 6-4

5. Στρασμπούρ 5-5

6. ΑΕΚ 5-5

7. Ολίμπια 4-6

8. Ρόζα Ράντομ 1-9

Ο Άρης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Γιάννη Αθηναιου σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Βόννη, η οποια από την πλευρά της παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά της στον όμιλο για πρόκριση, αφού αν ηττηθεί θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να πάρει την πρόκριση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ

1. Μπεσίκτας 8-3

2. Νίμπουρκ 7-4

3. Ναντέρ 7-3

4. Αβελίνο 5-5

5. Οστάνδη 4-6

6. Άρης 4-6

7. Βόννη 3-7

8. Ζιέλονα Γκόρα 3-7

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ