BASKETBALL CH. LEAGUE

Εκτόξευση της δημοτικότητας του BCL, λόγω... Λαρεντζάκη!

ÁÅÊ - ROSA RADOM / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÁÅÊ - ROSA RADOM / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η "πορτοκαλί θεά" γοητεύει τους απανταχού φιλάθλους. Απόδειξη; Η ραγδαία αύξηση των χρηστών στα social media του Basketball Champions League.

Μπορεί να βρίσκεται στη... σκιά της EuroLeague, ωστόσο το Basketball Champions League κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές, με αποκορύφωμα την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι εγγεγραμμένοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης αυξήθηκαν κατά 115%, φθάνοντας συνολικά στους 1.680.000 φιλάθλους!

Ειδικότερα κατά την διεξαγωγή του Final 4 επί αθηναϊκού εδάφους, οι δείκτες χτύπησαν... κόκκινο, καθώς 18.800.000 άνθρωποι παρακολούθησαν τα στιγμιότυπα των αναμετρήσεων, με την αύξηση να αγγίζει το 94%, συγκριτικά με την διοργάνωση της Τενερίφης.

Μάλιστα, αίσθηση είχε προκαλέσει το highlight με πρωταγωνιστή τον γκαρντ της ΑΕΚ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος "μπλόκαρε" την μπάλα σαν... τερματοφύλακας στον ημιτελικό με αντίπαλο τη Στρασμπούρ, τραβώντας τα φλας της δημοσιότητας πάνω του.

"Είμαστε ικανοποιημένοι που βλέπουμε αυτήν την μεγάλη πρόοδο στα social media. Στο τέλος της σεζόν υπήρχαν περισσότεροι από 1.6 εκατ. φίλαθλοι στα social media του BCL", δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο CEO της διοργάνωσης, Πατρίκ Κομνηνός, και πρόσθεσε:

"Το BCL υπάρχει για να επεκτείνει και να μεγαλώσει το μπάσκετ στην Ευρώπη. Βασίζεται στις καθιερωμένες αθλητικές αρχές και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του νέου ευρωπαϊκού συστήματος στο μπάσκετ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βλέπουμε ότι οι δύο πρώτες σεζόν της διοργάνωσης εκτιμήθηκαν από τους οπαδούς και τις ομάδες που συμμετείχαν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ