BASKETBALL CH. LEAGUE

Διεγνώστηκαν με σαλμονέλα οι παίκτες της Παρτίζαν

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ / PAOK - PARTIZAN BELGRADE (MOTION TEAM)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ / PAOK - PARTIZAN BELGRADE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκαναν ο προπονητής και οι παίκτες της Παρτίζαν έδειξαν ότι είχαν προσβληθεί από σαλμονέλα! Επίσημη τοποθέτηση της σερβικής ομάδας για το θέμα.

Η Παρτίζαν είδε μια τροφική δηλητηρίαση να βάζει τέλος στα όνειρα για κατάκτηση του Κυπέλλου Σερβίας, αλλά και για πρόκριση στους "16" του Basketball Champions League. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε με τον δέοντα τρόπο την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης της σερβικής ομάδας , για να πάρει αυτός το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης της FIBA.

Παρότι έχει περάσει μια εβδομάδα από τη στιγμή που πέντε παίκτες και ο προπονητής της Παρτίζαν εισήχθησαν στο νοσοκομείο, τα αποτελέσματα των ενδελεχών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθησαν έδειξαν κάτι αρκετά ανησυχητικό. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος ο σερβικός σύλλογος, τα μέλη της ομάδας διεγνώστηκαν με σαλμονέλα! Το μικρόβιο "χτύπησε" πολλά από τα μέλη της ομάδας κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Σερβίας.

Η διοίκηση της Παρτίζαν τοποθετήθηκε επίσημα για το γεγονός, εξηγώντας πως τις επόμενες ημέρες θα διευκρινιστεί το πως... την έπαθαν τα μέλη της ομάδας. Για αρχή πάντως, απέφυγε να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, προτιμώντας να συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία πριν καταλήξει σε οποιαδήποτε κατηγορία.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ