BASKETBALL CH. LEAGUE

Χωρίς τον Γιάνκοβιτς θα αγωνιστεί ο Άρης με τους Χέλιος Σανς

Χωρίς τον Γιάνκοβιτς θα αγωνιστεί ο Άρης με τους Χέλιος Σανς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης θα αγωνιστεί την Τετάρτη (7/12, 21:00) χωρίς τον Γιάνκοβιτς απέναντι στους Χέλιος Σανς. Ο Δημήτρης Πρίφτης απάντησε σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενίσχυσης.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση της Τετάρτης (7/12, 21:00) κόντρα στους Χέλιος Σανς, για την 8η αγωνιστική του Champions League. Ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στο πέλμα και έμεινε και πάλι εκτός προπόνησης. Μάλιστα, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για επιπλέον 10 μέρες και δύσκολα θα προλάβει να επιστρέψει στο ματς απέναντι στους Μπάκεν Μπέαρς, την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα κόντρα στους Χέλιος Σανς, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, μίλησε για την κατάσταση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενίσχυσης.

Για τα προβλήματα τραυματισμών που πλήττουν το Άρη κι αν σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης: «Δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχουμε αποφασίσει γενικά τι θα κάνουμε κι αν θα το κάνουμε. Το σίγουρο είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι θα πάμε όπως είμαστε. Σε λίγες ημέρες θα γυρίσει ο Καββαδάς, ελπίζουμε ότι και ο Γιάνκοβιτς δεν θα μείνει εκτός παραπάνω από δέκα ημέρες. Δεν είναι ανοιχτή η αγορά για να πάρουμε παίκτη για λίγους μήνες. Δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο».

Για τον εντός έδρας αγώνα με τους Ίλιος Σανς:« Να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε άμυνα με μεγάλη ένταση. Να έχουμε συγκέντρωση και να διαβάζουμε καλά τις φάσεις. Δηλαδή, να κάνουμε καλά τα βασικά του παιχνιδιού που είναι η άμυνα, τα ριμπάουντ, τα λάθη και η κυκλοφορία της μπάλας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».

Για την κατάσταση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς: «Είναι ερεθισμένο το πέλμα του. Σίγουρα δεν θα παίξει στο αυριανό (07/12) παιχνίδι και στον αγώνα του Σαββάτου (10/12). Μάλλον και με τους Μπάκεν Μπέαρς. Θα δούμε από εβδομάδα πώς θα αντιδράσει το πέλμα του και αναλόγως θα το διαχειριστούμε».

Για το τελευταίο παιχνίδι τους, με τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της Basket League: «Είχαμε βελτίωση, ομαδικότητα και καλύτερη κυκλοφορία στην επίθεση. Στην άμυνα ήμασταν έντονοι στην προσπάθειά μας. Σε ό,τι αφορά στην αφομοίωση, είναι δύσκολη η δουλειά μας. Συνεχώς έχουμε απουσίες, αλλάζουν τα δεδομένα και τα πλάνα κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν είμαστε σταθεροί στην απόδοσή μας».

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ