BASKETBALL CH. LEAGUE

Το κάλεσμα του Άρη στον κόσμο του για τον αγώνα με την Στρασμπούρ

Το κάλεσμα του Άρη στον κόσμο του για τον αγώνα με την Στρασμπούρ

Μέσω ανακοίνωσης στο επίσημο σάιτ της ομάδας αλλά και ενός όμορφου βίντεο, ο Άρης ζήτησε την βοήθεια του κόσμου του ενόψει του αγώνα με την Στρασμπούρ (7/2, 19:30) για το Basketball Champions League.

Με σύνθημα "Οι Τελικοί τώρα αρχίζουν", ο Άρης κάλεσε τον κόσμο του στο γήπεδο για τον αυριανό (7/2) αγώνα με την Στρασμπούρ (19:30) για την φάση των 24 του Basketball Champions League, τονίζοντας ότι η στήριξη σε αυτό το παιχνίδι είναι εξίσου σημαντική με αυτή που θα χρειαστεί η ομάδα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στον Τελικό του Κυπέλλου (18/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Οι Τελικοί τώρα αρχίζουν!

Έφτασε η ώρα για τους αγώνες που γράφουν ιστορία! Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό (18/02) πλησιάζει, αλλά νωρίτερα ο ΑΡΗΣ θα δώσει ένα κρισιμότατο παιχνίδι για την ευρωπαϊκή του πορεία.

Η ομάδα μας θα υποδεχθεί την Τρίτη (07/02, 19.30) την γαλλική, Strasbourg, για τα Play Off (Elimination Round) του Basketball Champions League και θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Σε αυτήν την προσπάθεια του ΑΡΗ, η στήριξη του κόσμου του είναι απαραίτητη. Σας περιμένουμε στο «Nick Galis Hall» για μια νέα αρχή…

Δείτε εδώ πως μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας.

#arisbc #SinexizoumeMazi"

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ