BASKETBALL CH. LEAGUE

Πρίφτης: "Να κερδίσουμε το στοίχημα της σταθερότητας"

Πρίφτης: "Να κερδίσουμε το στοίχημα της σταθερότητας"

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν πετάει στα σύννεφα παρά την επιβλητική νίκη του Αρη επί της Στρασμπούρ. Ο λόγος; Η παροιμιώδης αστάθεια του φετινού Αρη...

Η επιβλητική νίκη επί της Στρασμπούρ δεν προκάλεσε ενθουσιασμό στον Δημήτρη Πρίφτη. Ο Αρης, άλλωστε, είναι τόσο ασταθής φέτος, που ο προπονητής των “κίτρινων” προτιμά να κρατάει μικρό καλάθι ενόψει της συνέχειας, η οποία περιέχει πολλά κρίσιμα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου φυσικά του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και του επαναληπτικού αγώνα στη Γαλλία.

Εχουμε ανάμικτα συναισθήματα έπειτα από μία νίκη σαν τη σημερινή, τέσσερις ημέρες μετά την ήττα στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Παλέψαμε για κάθε κατοχή, παίξαμε πολύ σκληρά και είχαμε πολύ καλή νοοτροπία στο γήπεδο. Μπορούσαμε πάντως να έχουμε πάει καλύτερα στην επίθεση. Εχουμε μία καλή διαφορά, αλλά δεν ξέρω εάν είναι αρκετή. Περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι στη Γαλλία. Η Στραμπούρ παίζει γρήγορα στην έδρα της, σουτάρει καλύτερα και περιμένουμε πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι εκεί” δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης, που στάθηκε στη συνέχεια στο μεγάλο πρόβλημα του Αρη.

Το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν είμαστε σταθεροί. Αυτό είναι το στοίχημα μας. Δυστυχώς έχουμε πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα. Γι αυτό η πορεία μας δεν είναι φυσιολογική και έχει πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Προσπαθούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της σταθερότητας” συνέχισε ο προπονητής του Αρης.

Ο Τζάστιν Τζάκσον είπε από την πλευρά του: “ Ήταν καλή νίκη για εμάς. Ακολουθήσαμε το πλάνο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αισθάνομαι πολύ καλά για την υποδοχή του κόσμου, αισθάνομαι καλά εδώ, είναι σπουδαία πόλη. Όταν έρχεσαι σε μία ομάδα σαν τον Αρη, αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά για το μέλλον σου και προσπαθώ να αποδείξω ότι αξίζω μία θέση στην ομάδα”.

Κολέ: "Ο Αρης κυριάρχησε πλήρως"

Στην αντίπερα όχθη, ο Βενσάν Κολέ σχολίασε: “ Ο Αρης κυριάρχησε πλήρως στο γήπεδο, έχτισε μία διαφορά 17-20 πόντων και όλα τελείωσαν εκεί. Δεν είχαμε ούτε έναν παίκτη που να μπορούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα και αυτό δείχνει πόσο καλή άμυνα έπαιξε ο Αρης. Ξεκίνησε πολύ σκληρά από το πρώτο λεπτό και διατήρησε αυτή τη σκληράδα επί 40 λεπτά. Έπαιξε με πολύ μεγάλη ενέργεια και ένταση. Η διαφορά των 19 πόντων δεν μας δίνει πολλές ελπίδες για πρόκριση και πρέπει να γίνουμε πολύ πιο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν έχουμε την ίδια ομάδα με πέρυσι, όταν φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Eurocup”.

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε ακόμα ο Πολ Λακόμπ από την πλευρά της Στρασμπούρ. “ Συγχαρητήρια στον Αρη, έπαιξε πολύ καλή άμυνα, μας περιόρισε και αυτός ήταν ο λόγος της διαφοράς των 19 πόντων με την οποία ηττηθήκαμε. Πρέπει να γίνουμε πιο μαχητικοί, αλλά υπάρχει ελπίδα στην ομάδα ότι μπορούμε να προκριθούμε” τόνισε ο Γάλλος σμολ φόργουορντ.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ