BASKETBALL CH. LEAGUE

Πρίφτης: "Μην μπούμε στο ματς με την λογική του +19"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης την Τετάρτη (22/2, 21:30) αντιμετωπίζει την Στρασμπούρ στη Γαλλία και ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως οι παίκτες του δεν θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους το +19 της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης την Τετάρτη (22/2, 21:30) θα αντιμετωπίσει στη Γαλλία την Στρασμπούρ, στον επαναληπτικό του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη, όπου οι "κιτρινόμαυροι" είχαν επικρατήσει με 71-52. Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως οι παίκτες του δεν θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους το +19 και επεσήμανε πως στόχος της ομάδας του είναι η πρόκριση στους "16" του FIBA Champions League.

Ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε αρχικά πως: "Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο Basketball Champions League και τον πολύ σημαντικό αγώνα που έχουμε μπροστά μας, στη Γαλλία κόντρα στη Στρασμπούρ. Μετά το καλό παιχνίδι που κάναμε πριν από δύο εβδομάδες στην έδρα μας, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ και να πάρουμε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να μπούμε στο παρκέ με τη λογική ότι έχουμε πλεονέκτημα 19 πόντων. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αγωνιστούμε σαν να πρόκειται για νοκ άουτ αγώνα που δίνει την πρόκριση".

Συνεχίζοντας, ο κόουτς του Άρη αναφέρθηκε στο πώς θα πρέπει να παίξουν οι παίκτες του, για να φθάσουν σε ακόμα μία νίκη: «Ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλή ομάδα, η εικόνα της οποίας στο πρώτο παιχνίδι δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική αξία της, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αγωνίζεται πολύ καλύτερα στην έδρα της. Εμείς πρέπει να έχουμε ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους στο Αλεξάνδρειο, με τον προπονητή τους να έχει άπαντες τους παίκτες του στη διάθεσή του. Αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γαλλία, την οποία απαρτίζουν οι Τζάστιν Τζάκσον, Βασίλης Ξανθόπουλος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Μάικλ Τζένκινς, Ουίλ Κάμινγκς, Θόδωρος Ζάρας, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Τζαμόν Γκόρντον, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Βασίλης Καββαδάς και Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ