BASKETBALL CH. LEAGUE

Πρίφτης: "Φυσιολογικές οι αποδοκιμασίες"

Πρίφτης: "Φυσιολογικές οι αποδοκιμασίες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν ξαφνιάστηκε από τις αποδοκιμασίες του κοινού, ανέλαβε την ευθύνη για την επιλογή των παικτών και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποιας αλλαγής, ενώ εξέφρασε και ανησυχία για σοβαρή ζημιά του Μπάκνερ.

Εμφανώς απογοητευμένος από την εμφάνιση και την ήττα της ομάδας του ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα του Αρη με τη Μονακό . Ο προπονητής του Αρη έδωσε συγχαρητήρια στη γαλλική ομάδα για τη νίκη, χαρακτήρισε “σκληρή” την ήττα και στην πρώτη τοποθέτηση που έκανε για το ματς, αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που έχει ο Αρης, ο οποίος έχασε κατά τη διάρκεια του αγώνα τον Ερικ Μπάκνερ και πέρα από την απουσία του Βασίλη Καββαδά δεν είχε διαθέσιμο και τον Ντέβιν Μαρμπλ λόγω προβλήματος στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού.

Ο Μαρμπλ έχει ένα πρόβλημα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού. Μπορεί να μην είναι πολύ σοβαρό, αλλά δεν ήταν έτοιμος να παίξει. Στο ματς με την Λευκάδα τον έβαλα κι έχασε τις φάσεις. Σήμερα είδα από το ζέσταμα ότι δεν πατούσε καλά. Ο καθένας διαχειρίζεται τον πόνο με τον δικό του τρόπο. Σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα, δεν ξέρω πόσο όμως για να μένει εκτός. Πρέπει να κάνω το καλύτερο για την ομάδα με το δικό μου κριτήριο, γι’ αυτό και αποφάσισα να μην παίξει” είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πρίφτης.

"Δεν είναι κάτι απλό που έχει ο Μπάκνερ, μάλλον είναι κάτι πιο σοβαρό"

Όσον αφορά την κατάσταση του τραυματισμού του Ερικ Μπάκνερ, ο Πρίφτης δεν φάνηκε και πολύ αισιόδοξος. “ Δεν νομίζω ότι θα παίξει το Σάββατο. Κάποιο διάστρεμμα στην ποδοκνημική έχει, αν είναι και οστικό, θα είναι χειρότερο. Δεν είναι κάτι απλό, πάντως, μάλλον είναι κάτι πιο σοβαρό” είπε ο Ελληνας τεχνικός, που αναφέρθηκε εν συνεχεία και στις αποδοκιμασίες που δέχτηκε η ομάδα του μετά τη λήξη του αγώνα.

Οι αποδοκιμασίες είναι κάτι φυσιολογικό. Πολλές φορές έχω ακούσει και λόγια αγάπης εδώ, αλλά και κριτική και αποδοκιμασίες. Το θεωρώ φυσιολογικό να συμβαίνει έως ένα βαθμό, το αποδέχομαι, το διαχειρίζομαι, είμαι εδώ και θα συνεχίσω να παλεύω πολύ δυνατά, ακόμα πιο δυνατά, για να μπορέσω να βελτιώσω την κατάσταση” σχολίασε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές και ανέλαβε την ευθύνη για τις επιλογές των παικτών που έκανε το καλοκαίρι.

"Εγώ είμαι υπεύθυνος για τις επιλογές των παικτών"

Η εικόνα αυτή τη στιγμή δεν είναι καλή ή σταθερή εξαιτίας αρκετών πραγμάτων. Δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου για κάποιες επιλογές. Οι παίκτες είναι καλοί μπασκετικά, αλλά δεν είναι το μόνο κριτήριο που παίζει ρόλο. Μη νομίζετε ότι οι περσινές επιλογές ήταν ξεκάθαρα καλές. Αν θυμάστε και πέρσι είχαμε προβλήματα στο πώς αποδίδουν κάποιοι παίκτες, αλλά στο τέλος έδεσαν.

Ένα κομμάτι είναι οι επιλογές, για τις οποίες εγώ είμαι υπεύθυνος, ένα κομμάτι είναι οι ατυχίες και ένα κομμάτι είναι κάποιες στιγμές στα παιχνίδια. Σήμερα αν είχαμε καλύτερο ποσοστό στις βολές ή το τρίποντο που έβαλε το Νο. 11 (σ.σ. Αμπούντου) που δεν σουτάρει ποτέ τρίποντα, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα”.

Κάμινγκς: "Να ανασυνταχθούμε"

Ο Γουίλ Κάμινγκς, ο κορυφαίος του Αρη στο δεύτερο ημίχρονο (όταν πέτυχε και τους 15 από τους 17 πόντους του), είπε μετά την ήττα από τη Μονακό. “ Ήταν μια σκληρή ήττα, το θέλαμε πολύ να νικήσουμε, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο εκτός από το να ανασυνταχθούμε. Σήμερα είχαμε πρόβλημα σε κάποιες κατοχές και στο σκοράρισμα” είπε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός γκαρντ.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ