BASKETBALL CH. LEAGUE

Ούτε με Βόννη ο Αθηναίου

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το πρόβλημα στη μέση εξακολουθεί να υφίσταται για τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος θα απουσιάσει (και) από το παιχνίδι με τη Βόννη (17/1, 21:00) για το Basketball Champions League. Πρώτη προπόνηση με τα κίτρινα για τον Μπράις Ντούβιερ.

Χωρίς τον Γιάννη Αθηναίου θα παραταχθεί για μία ακόμη φορά ο Άρης, εν προκειμένω στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βόννη (17/1, 21:00). Ο έμπειρος γκαρντ των "κίτρινων" εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση (σ.σ.: είχε δεχθεί χτύπημα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, πριν από δέκα μέρες), γεγονός που αναγκάζει τον Παναγιώτη Γιαννάκη να προετοιμάσει την ομάδα του δίχως έναν βασικό επιθετικό πυλώνα της ομάδας του.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Στέλιος Πουλιανίτης αισθάνθηκαν επίσης ενοχλήσεις από τον αγώνα με το Ρέθυμνο, προπονήθηκαν μόνοι τους τη Δευτέρα (15/1), αλλά θα ακολουθήσουν κανονικά την αποστολή της ομάδας στη Γερμανία.

Εξάλλου, την πρώτη του προπόνηση στο Nick Galis Hall έκανε ο Μπράις Ντούβιερ, που μετράει μερικές μόλις ώρες στη Θεσσαλονίκη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη γνώρισε τον νέο προπονητή και τους νέους συμπαίκτες του, ενώ θα ταξιδέψει άμεσα για την Αθήνα (συνοδευόμενος από άνθρωπο της ομάδας) για να υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ και να ολοκληρώσει τις διαδικασίες έκδοσης του δελτίου του.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ