BASKETBALL CH. LEAGUE

Όλα για όλα με Μπεσίκτας ο Άρης

Όλα για όλα με Μπεσίκτας ο Άρης

Χαρακτήρα “τελικού” έχει για τον Αρη ο αποψινός αγώνας με την Μπεσίκτας (24/1, 19:30) για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στον Άρη ενόψει του αποψινού αγώνα με την Μπεσίκτας (24/1, 19:30) για την 12η αγωνιστική τουBasketball Champions League. Κάθε άλλο... Μία ημέρα πριν ηFIBAτιμώρησε την “κίτρινη” ΚΑΕ με απαγόρευση μεταγραφών για το χρέος της προς τον Βασίλη Καββαδά, η κατάσταση στο διοικητικό μέτωπο μοιάζει με καζάνι που βράζει, ενώ δεν λείπουν και τα αγωνιστικά προβλήματα, με τον Γιάννη Αθηναίου να μην είναι ακόμα 100% έτοιμος και τον Πουλιανίτη να ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αποστολή, λοιπόν, του Παναγιώτη Γιαννάκη και των παικτών του μόνο εύκολη δεν μοιάζει απόψε απέναντι στην Μπεσίκτας, μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος (3η με 11-4 στην κατάταξη) και πρωτοπόρο στον 4ο όμιλο τουBasketball Champions Leagueμε απολογισμό 8 νίκες σε 11 αγώνες. Έπειτα από 11 αγωνιστικές ο Άρης βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με ρεκόρ 4-7, ωστόσο ακόμα δεν έχει χάσει τις πιθανότητες για πρόκριση, καθώς η 4η θέση είναι “ανοιχτή” και την διεκδικούν πέντε ομάδες!

Το θέμα είναι όμως ότι εάν ηττηθεί απόψε από την Μπεσίκτας, τότε θα έχει 4-8 και θα βρίσκεται μία νίκη πίσω από την Ζιέλονα Γκόρα (την οποία έχει νικήσει δύο φορές), την Αβελίνο(την έχει νικήσει 59-56 και την αντιμετωπίζει στην Ιταλία την επόμενη Τετάρτη 31/1) και την Οστάνδη, από την οποία ηττήθηκε στο Βέλγιο με 69-67 και την υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική. Σε περίπτωση νίκης, λοιπόν, θα ξαναμπεί δυναμικά στο κυνήγι της πρόκρισης. Σε περίπτωση ήττας πάντως οι ελπίδες του θα συρρικνωθούν επικίνδυνα...

Η κατάταξη στον4οόμιλο έχει ως εξής:

Όλα για όλα με Μπεσίκτας ο Άρης

Photo credits: championsleague.basketball

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ