BASKETBALL CH. LEAGUE

Ντούβιερ: "Να μείνουμε ενωμένοι"

Ντούβιερ: "Να μείνουμε ενωμένοι"
EUROKINISSI

Ο Άρης αντιμετωπίζει στην Ιταλία (31/1, 19:30) την Αβελίνο και ο Μπράις Ντούβιερ εξήγησε πώς η ομάδα του θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και να παραμείνει "ζωντανή" στο κυνήγι της πρόκρισης στους "16" του Basketball Champions League.

Ο Άρης (4-8) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και προτελευταίας αγωνιστικής του Δ' Ομίλου του Champions League αντιμετωπίζει (31/1, 19:30) στην Ιταλία την Αβελίνο (5-7) και ο Μπράις Ντούβιερ σημείωσε τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης τονίζοντας, όμως, πως οι "κίτρινοι" θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

"Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Ξέρουμε ότι η νίκη στην αναμέτρηση με την Αβελίνο δεν είναι αρκετή για να περάσουμε στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού, αλλά θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου", δήλωσε αρχικά ο 27χρονος Αυστριακός πάουερ φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Απ' όσα έχω δει μέχρι τώρα, έχω διαπιστώσει ότι η διοργάνωση είναι υψηλού επιπέδου με πολλές καλές ομάδες και θα πρέπει να πιάσεις εξαιρετική απόδοση για να μπορέσεις να κερδίσεις εκτός έδρας".

Τέλος, ο Μπράις Ντούβιερ ανέφερε πως "πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε ομαδικά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση, γιατί η Αβελίνο είναι μια πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου εμφανίζεται αρκετά δυνατή. Θα έχουν δυο προσθήκες σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου (σ.σ. Κίριλο Φεσένκο και Μπρούνο Φιτιπάλντο, οι οποίοι ήταν τραυματίες) στην έδρα μας κι αυτό τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ