BASKETBALL CH. LEAGUE

Καθηλωμένη στην Αθήνα η Νίμπουρκ

Καθηλωμένη στην Αθήνα η Νίμπουρκ

Η αποστολή της Νίμπουρκ έφτασε στην Αθήνα, αλλά δεν μπορεί να πετάξει για τη Θεσσαλονίκη εν όψει του αγώνα με τον Άρη (11/1, 17:00) αφού το "Μακεδονία" παραμένει κλειστό.

Η κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα (και δη τη Βόρεια Ελλάδα) τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργήσει ουκ ολίγα προβλήματα. Σε σημείο που οι αποστολές των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αδυνατούν να φτάσουν στον προορισμό τους.

Πάρτε για παράδειγμα τη Νίμπουρκ, η οποία παραμένει καθηλωμένη στην Αθήνα. Η αποστολή της τσεχικής ομάδας έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το πρωί της Τρίτης (10/1) με φόντο το παιχνίδι με τον Άρη στο Nick Galis Hall (11/1, 17:00), αλλά δεν μπορεί να πετάξει για τη Θεσσαλονίκη. Κι αυτό γιατί το "Μακεδονία" παραμένει κλειστό, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Νίμπουρκ να περιμένουν νεότερη ενημέρωση για το πως θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη.

Επειδή μάλιστα οι καιρικές συνθήκες στη Βόρεια Ελλάδα δεν προβλέπεται να βελτιώνονται άμεσα, δεν αποκλείεται εν τέλει οι παίκτες και το επιτελείο της τσεχικής ομάδας να ταξιδέψουν οδικώς για τη Θεσσαλονίκη.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ