BASKETBALL CH. LEAGUE

Η FIBA απέρριψε την ένσταση του Άρη

Η FIBA απέρριψε την ένσταση του Άρη

Η FIBA απέρριψε την ένσταση του Άρη, για τα διαιτητικά λάθη στο ματς κόντρα στην Μπάνβιτ στην Τουρκία και οι "κιτρινόμαυροι" θα στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας.

Η ομάδα του Άρη είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στην Μπάνβιτ στην Τουρκία.Οι "κιτρινόμαυροι" στέκονται στο λάθος που έγινε με το χρονόμετρο στην παράταση. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς λένε πως η Μπάνβιτ έκανε επίθεση 26.6' και οτι ηδη μετά την τάπα που εμεναν 1.7'', η τουρκική ομάδα είχε ήδη κάνει επίθεση για 24.9''. Άργησε, δηλαδή, να ξεκινήσει το "24αρι"του αγώνα.

Η ομάδα του Άρη, λοιπόν, έκανε ένσταση για το γεγονός, ανέμενε την δικαίωση, αλλά αυτή απορρίφθηκε. Οι "κιτρινόμαυροι" είναι εξοργισμένοι με το γεγονός και ενημέρωσαν πως θα στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στην FIBA: "Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι η αρμόδια επιτροπή τηςFIBAαπέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει η ομάδα μας για τον αγώνα με τηνBanvit, στην Τουρκία.

Αισθανόμενη την ξεκάθαρη αδικία σε βάρος του ΑΡΗ, η διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα αποστείλει επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας στοBasketballChampionsLeague, ενώ ήδη έχουν εκφραστεί έντονα παράπονα προς τους υπεύθυνους της διοργάνωσης σε προφορικό επίπεδο".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ