BASKETBALL CH. LEAGUE

Γιαννάκης: "Τα παιδιά τραβούν πολύ κουπί"

Γιαννάκης:  "Τα παιδιά τραβούν πολύ κουπί"
EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στάθηκε στην κούραση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του μετά την ήττα του Άρη από την Οστάνδη για την τελευταία αγωνιστική της α΄ φάσης του Champions League.

Ο Άρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις στο Champions League, καθώς στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της α΄φάσης της διοργάνωσης ηττήθηκε από την Οστάνδη και ο Παναγιώτης Γιαννάκης σημείωσε την επιβάρυνση των παικτών του.

"Ξέραμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι για μας, χάσαμε δύο παίκτες (σ.σ. τον Ντουβιέρ και τον Τσαϊρέλη) και έπρεπε να κάνουμε καινούρια πράγματα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε και είχαμε πει. Δεν είχαμε ενέργεια και την δύναμη να αντέξουμε πνευματικά και έτσι η Οστάνδη επέστρεψε. Χάσαμε κάποιες βολές και κέρδισε η αντίπαλη ομάδα", είπε ο κόουτς του Άρη στην αρχική του τοποθέτηση κι εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Θέλω να πω καλά πράγματα για τα παιδιά, γιατί προσπάθησαν μέσα από δύσκολες συνθήκες. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις, ελπίζουμε να έχουμε τους δύο παίκτες υγιείς σε 2-3 μέρες. Θα είναι καλύτερα από εδώ και πέρα, γιατί οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθούν".

Τέλος, ο Παναγιώτης Γιαννάκης ρωτήθηκε για την άσχημη πορεία του Άρη στην Ευρώπη σε συνδυασμό με την απώλεια της διαφοράς των 19 πόντων που είχε προηγηθεί η ομάδα του στο παιχνίδι με την Οστάνδη: " Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς δεν είναι ίδια, όπως και οι αντίπαλες ομάδες ή το πρόγραμμα σε σχέση με άλλες χρονιές δεν είναι ίδιο. Μιλάμε με τη δυνατότητα που έχουμε να δούμε το αποτέλεσμα. Παίξαμε με δυνατές ομάδες, με αρκετές ελλείψεις και στα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα προσπάθησε πολύ, αλλά δεν έχουμε περισσότερους από 8-9 παίκτες. Τραβούν πολύ κουπί τα παιδιά, ο Ιβάν πολλές φορές ζήτησε σήμερα αλλαγή. Οι αποφάσεις των παιδιών στη περιφέρεια ήταν αργές στο τέλος, προφανώς λόγω της κούρασης. Είναι διαφορετικό να παίζεις ένα από δύο παιχνίδια τη βδομάδα. Η εικόνα και η απόδοση θα είναι πολύ καλύτερη από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα μετά τη δουλειά που θα κάνουμε πλέον".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ